tirsdag 25. september 2018

Kyllingkjøttdeig sunt

Kyllingkjøttdeig kan brukes til mye forskjellig. Se alle oppskriftene her! Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Vi viser deg hvordan. Sunt alternativ til kjøttdeig.

Kjøttdeig er noe mange spiser, gjerne flere ganger i uken. Pasta, pizza, hamburgere, taco og kjøttkaker er typiske kjøttdeigmiddager. Retter som pasta med kjøttsaus, lasagne og taco er er ingen utfordring for kyllingkjøttdeigen.


Visste du for eksempel at kyllingkjøttdeig inneholder prosent kalkun? SIDE2): Blandingsprodukter som medisterdeig, kjøttdeig, karbonadedeig og pølser har alltid vært gjenstand for. Brokkoligrateng med kyllingkjøttdeig ! Et sunt og godt middags alternativ! Dårlig rå men ikke så veldig gira på en tørr Grandiosa?


Vi har samlet digge matretter som er sunne og veldig billig!

Dette kjøttet er ikke maskinelt utbenet som mange tror, men er magert kjøtt med lite fett, som regel fra kyllinglår. Pass på god hygiene på kjøkkenet, og unngå å spre vann som har vært i kontakt med kyllingen til andre flater, dette for å unngå spredning av bakterier som kan være i kyllingkjøtt. Jeg pleier å bruke det i taco.


Kjøper billig kyllingkjøttdeig på kiwi til kr for 4gram. Når jeg tar tacokrydder på kjenner man ikke kyllingsmaken. Det er jo sunt med lyst kjøtt, men jeg velger heller kyllingfilet fremfor kvernet kylling, da jeg føler kyllingfilet er noe sunnere. Det beste er jo fisk, både hvit og rød fisk.


Pappa mener at kjøttdeigen er laget av den dårlige delen av kyllingen, eller det kjøttet som er igjen etter å ha tatt vekk de fine delene. Jeg kan forstå dette, da filétene er rimelig dyre, men det er vel fremdeles sunt og ok å spise? Dog ble jeg overrasket over at det var nesten gram fett per.


Daglige artikler og oppdatert informasjon. Denne består av 1 kyllingkjøtt og er ikke tilsatt verken salt eller vann. Andelen fett er under prosent, noe som gjør at den er nøkkelhullsmerket. Bland kyllingkjøttdeig med knuste fetaost-terninger og krydder, form små boller og stek i en smurt panne på middels varme til gjennomstekt - ca min.


Hjemmelagde saftige kyllingkjøttboller er alltid en sikker vinner og smaker fantastisk sammen med tomatsaus. Kjøttbollene kan være en middag i seg selv, men er også perfekt som en liten rett til koldtbordet eller som tapas. Ingredienser: 4g kyllingkjøttdeig egg hvitløkfedd finhakket ss oregano Tomatsaus: Olivenolje (steking) boks hakkede tomater ½ løk finhakket 1. VELG KYLLINGKJØTTDEIG : Dersom du ønsker det sunneste kjøttdeigalternativet, så er kyllingkjøttdeig det du bør velge.

Wok med kyllingkjøttdeig er en lettlaget oppskrift inspirert av det Thailandske kjøkkenet. Denne wokretten passer for de fleste med en relativt mild smak og kjente grønnsaker, men ønsker du å sette mer fart på smaksløkene kan du bruke litt mer chili! Fjørfe som kylling og kalkun er ikke bare fantastisk godt – det er også næringsrikt, kalorifattig (så fremt du drar av skinnet) og ikke minst sunt. Både helsemyndighetene og ernæringseksperter anbefaler at flere av oss velger magre kjøttprodukter som fjørfe, fremfor rødt og bearbeidet kjøtt, som svin, storfe og sau. Kyllingen er ikke bare sunn, men den smaker veldig godt også!


Det finnes mange varianter og smakfulle oppskrifter, og den kan brukes som en erstatning for annet kjøtt, der du ønsker en magrere variant. Hvorfor er kylling sunt ? Kylling er sunt , fordi det er svært næringsrikt, inneholder vitaminer og mineraler, og er kalorifattig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg