fredag 28. september 2018

Spennende lørdagsmat

Disse middagene er sunne, raske og spennende på smak, og er ferdig før ferdigpizzaen er klar til servering. Noen dager har man ikke tid eller ork til å lage middag. Men du har kanskje likevel lyst til å spise noe som er både sunt, godt og spennende. Vi har plukket sammen seks middager som er alt dette.


Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Deilig dipp i syv lag med blant annet bønnemos, rømme, ost og tomat, gratinert i ovnen og klar til å nytes med sprø tortillachips. Bedre enn dette blir ikke en vegetarisk layer taco dip. Er litt lei over at hver Lørdag går det stort sett på det samme hos meg, pizza, pasta, gryterett eller kylling. Fem fredagsfavoritter.


Det er freddan og den beste dagen av alle dager, synes jeg. Skuldrene senkes og en hel helg ligger foran oss. Hjemme hos oss skiller vi mellom hverdagsmat og fredagsmat, men fredagsmaten trenger slett ikke å være så avansert. Selv om det er hektiske hverdager, kan man likevel spise spennende mat, synes Helle.


Hvis jeg måtte velge en rett, så må det bli min versjon av mormors kylling som hun alltid serverte når jeg var på besøk hos henne i Danmark. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Med Mutti hermetiske tomater i huset har du alltid et godt utgangspunkt for mange deilige retter. Vi bryr oss om ditt personvern. Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Hvis du er jakt etter noen gode middagsoppskrifter er kyllingfilet alltid en sikker vinner.


Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat. Dette er matbloggeres ultimate hverdagsmiddager som de aldri blir lei, og ofte griper til når de føler seg litt uinspirerte.


Spennende lørdagsmat

Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av. En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Balsamicoen gir et spennende smaksbilde, uten at den blir for dominerende (Jeg er for eksempel ikke så veldig glad i salat med balsamicoeddik på, men denne BBQ-sausen var utrolig god). I FORM gir deg sunne og enkle oppskrifter på rask middag som du tryller frem på bare minutter.


Denne sausen gjør grillsesongen bedre! Hehehe, spørs om det noe særlig til svar her da på en seeeen tirsdagskveld:-) Får evt. Her ser du hvordan. Men er så drittlei av den samme kjedelige maten.


Har lyst å lage litt mer spennende ting, men som ikke tar flere timer liksom. Og menyen er velsmakende og spennende. Velsmakende fordi, eh, maten smaker godt og spennende fordi det muligens er en ting du ikke har prøvd her før.


Menyen åpner nemlig med ceviche. Jo, en ceviche er den mystiske fiskeretten hvor fisken lar seg koke i sitron- eller limesaft. Hva i all verden er det? Vennligst la dette feltet stå tomt.


Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.


Disse oppskriftene bør falle i smak hos de fleste barn. Dessert til forrett Elna Høyer-Dahl (41), redigerer og mamma.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg