fredag 28. september 2018

Negativ test ikm

Min første gang inne på dette forumet. Har aldri tidligere vært gravi men mistenker at jeg nå kan være det. Er så begynner vel å bli på tide. Går ikke på prevensjon og hadde sex rundt el. Er i dag dager over ikm , men alle graviditetstester har vært negative , siste ble tatt i går.


IKM på fredag men fortsatt ingen TR og negativ test på fredag og i går. Men, etter å ha lest litt både her og der er jeg lurer på om jeg hadde SA for en måneds tid siden. Var på overtid og fikk svak strek, men så kom TR og smerter i dager.


Noen men negativ test dager før ikm, som. Rekordmange som er over IKM og negative tester! Tenker du på å bli gravi eller har du allerede prøvd en stund uten resultat?


Her finner du andre prøvere! Her på nettet får man ofte inntrykk av at folk tester positivt rundt 8-12dpo, men det er jo også utrolig mange som må komme til IKM før de kan teste positivt. Sv: En uke over IKM , men bare negative tester. Tjah, det kan være at du produserer sent hcg. Det eneste legen gjør (i alle fall min lege) er å teste urinen din - med tester som visstnok trenger mer hcg for å reagere enn de fleste hjemmetester - for så å si at testen er negativ , du må bare vente på mensen.


Hei, Jeg hører til på vil bli gravid forummet og lurer på om det endelig er min tur til å flytte over i gravid forummet? Har ømme pupper men ingen mens. Og der antar jeg at TR kom akkurat når jeg og mannen var ferdig med å feire 9-års dagen da har jeg hatt forsinket el mest sannsynlig pga stresset jeg har hatt på jobb denne måneden, da er det bare å se fram mot neste pp.


Jeg bomma skikkelig på el denne måneden, hadde nok sex 5-dager før el og det ble i knappeste laget, håper på mer overskudd denne mnd! Skal gje deg eit rå eg ville blitt like mykje som deg å fått, vente med å teste. Vent og test igjen, vent og test igjen.


Hei Starter en samletråd for de som går i spenning og tester etter IKM , men fortsatt får negativt svar. Selv er jeg dager over IKM. Tok første graviditetstest i går (på ettermiddagen), men ingen utslag. Har andre erfaring med å få sent utslag på test , men som likevel har resultert i graviditet? Jeg har kjøpt test idag så jeg tester meg på morgenurin imorgen så får vi se ;-) idag er jeg ikm :-D jeg har kjempe vonde mensen smerter og skikkelig tak når det stikker.


Noe er annerledes med kroppen min ihvertfall. Hei jeg og min samboer prøver å få barn. Målte eggløsning i denne perioden og er nå uke og dager over tidspunktet for forventet mens.


Har tatt flere tester som alle er negative. Lurer på om noen kan svare meg på hvor lenge det kan ta før posetivt svar etter uteblitt mens. Håpet er ikke ute selv om du får negativ test før du forventer mens.


Eg testa dag før ej skolle då viste ingenting. Det er nå uke og dag siden ikm og jeg har sterkt positive tester,. I dag er jeg dager over IKM , og fortsatt negativ test på morgen urin. Her kan du poste anonymt hvis du ønsker.


Forumet er åpent for alle tema. Reglene for bruk av forum gjelder også her. Personangrep er ikke tillatt eller reklame. Hvis du allerede har en forumbruker og ikke ønsker å bruke denne, må du huske å logge deg ut.


Negativ test dager over IKM. Fikk ingen blødning da jeg tok ut spiralen, men mensen (som ventet) uken etter. Har hatt regelmessige menstruasjoner selv med spiralen. Nå har tiden gått, og mensen for september har ikke komt.


Noen får positive tester etter IKM men ender opp med baby likevel, hcg produksjonen er ulik. Men, det kan jo også være andre årsaker. Jeg fikk positiv test i februar, to dager før IKM. Jeg tok en ny test på selve IKM som var positiv, men mye svakere.


To dager etter IKM fikk jeg negativ test , og dagen etter kom mensen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg