onsdag 19. september 2018

Sykepleier snitt 2018

Sykepleier snitt 2018

Som utdannet sykepleier har man mange muligheter for spesialisering og videreutdanning. Helsesøsterutdanning og jordmorutdanning er begge videreutdanninger for sykepleiere. I tillegg finnes det en rekke spesialiseringer innenfor ulike fagområder, som for eksempel kreftsykepleie, anestesisykepleie, barnesykepleie, intensivsykepleie, operasjonssykepleie og psykiatrisk sykepleie.


Vi er godt fornøyd med søkernes høye karakterer i norsk. Det er imidlertid ikke utelukket at medlemmene ønsker å kreve karakteren 4. Det er flere enn i fjor, noe som tilsvarer en økning på drøyt tre promille (prosent). Takk for spørsmålet ditt! Spennende at du vil bli sykepleier. Du kan lese om å bli sykepleier på denne siden på utdanning.


Her står oversikten over de ulike sykepleierutdanningene, og snittet du trengte for å komme inn sist inntak. Som sykepleier må du kunne lede og ta ansvar for samarbeidet. Noen sykepleiere velger å ta videreutdanning og spesialisere seg.


Da kan du blant annet bli jordmor, helsesøster, barnesykepleier, anestesi-, operasjon- eller intensivsykepleier. Du må ha autorisasjon for å jobbe som sykepleier. For å komme igjennom utdanningen og ha grunnlaget for å gjøre en god jobb som sykepleier , så mener vi at man må ha noen grunnleggende ferdigheter med seg inn i sykepleierutdanningen, og.


Med en bachelor i sykepleie har du gode jobbmuligheter. Utfordringene i helsevesenet er mange og samfunnet trenger flere sykepleiere. Du kan arbeide i alle deler av helsetjenesten, nasjonalt og internasjonalt.


Samspillet mellom teoretiske og praktiske studier er sentralt i utdanningen. Sykepleierens kompetanseområde innbefatter både behandling, pleie og omsorg. Praksis og praksisrettet undervisning utgjør halvparten av studiet, noe som gjør at du vil få god erfaring med hvordan det er å jobbe som sykepleier.


Som medlem av Norsk Sykepleierforbund (NSF) kan du være med å påvirke prioriteringene i tariffoppgjørene. Se filmene under om hvorfor det er viktig at nettopp du blir med på medlemsmøte. Om sykepleier Denne nettsiden er ikke lenger i bruk.


Søker- og opptakstall for lokalt opptak til studier med søknadsfrist 1. SVAR: Hei Du finner oversikt over poenggrensene til Samordna opptak på våre nettsider. Bli student ved UiT Norges arktiske universitet. OsloMet – storbyuniversitetet - Studentinformasjon samlet på en plass. Velkommen til OsloMet! Her er det du trenger å vite før og under studiestart på bachelor i sykepleie - Pilestredet.


KS er kommunenes interesse- og arbeidsgiverorganisasjon. Oslo kommune som er eget tariffområde) og over 5bedrifter. En sykepleier må være omgjengelig, snarrådig, selvstendig og kunne ta ledelsen i kritiske situasjoner.


Du må like å arbeide med mennesker og være i stand til å ta ansvar og vise omsorg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg