mandag 17. september 2018

Barnehagelærer nettstudie

Her finner du alt av informasjon om utdanning innen BARNEHAGELÆRERUTDANNING (Bachelor). Studiet går under: Lærer- og lektorutdanning. Det er registrert relaterte studier, og det finnes relaterte yrker til utdanningen BARNEHAGELÆRERUTDANNING (Bachelor). Barnehagelærer , samlings- og nettbasert. Det blir kombinasjon av undervisning via Internett og 4-ukesamlinger per semester på Notodden.


Det er registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder. Denne høsten startet det opp et helt nytt studium i arbeidsplassbasert barnehagelærerutdanning (ABLU) ved universitetet. Det er et deltidsstudie som kombinerer studier med jobb.


Utdanningen går over fire år og resulterer i graden bachelor barnehagelærer. En barnehagelærer er den som lærer barnet å ta del i leken med de andre, slik at barnet utvikler forståelse for samspill og samarbeid. Det er den som utfordrer barnet til å ta det siste steget opp klatresteinen, slik at barnet får kjenne på mestringsfølelse og gleden av å nå et mål.


Ansatte som søker tilbud i Udirs studiekatalog søker samtidig om tilretteleggingsmidler i søknadsskjemaet. Pedagogikk er et gjennomgående fag i studiet og veiledet praksis er en stor del av utdanningen. De to første årene har utdanningen lik oppbygging ved alle utdanningsinstitusjonene, likevel kan de ulike utdanningsinstitusjonene tilby forskjellige retninger for faglig fordypning. Ved Campus Notodden kan man ta naturfag både som en del av et nettstudie eller kombinert med lærerutdanninger ved andre campus.


Ta kontakt med rådgiver Sissel Rønningsland for mer informasjon. Som barnehagelærer bruker du din faglige, pedagogiske og etiske kompetanse for å legge til rette for at barnegruppa og det enkelte barnet er trygt. Du ser barnas individuelle styrker og behov, og sørger for at de opplever mestringsfølelse. NKI Nettstudier tilbyr fullverdig utdanning på nett, til deg som trenger fleksibilitet i studiene. I studiet vil du lære mer om barns utvikling og oppvekstsvilkår.


Du vil også få en bred kunnskap om hva som kjennetegner et inkluderende og lærende barnehagemiljø. Vil du bidra til en god barndom i et godt læringsmiljø er dette utdanningen for deg. I tillegg til faglig kompetanse vil du også tilegne deg kompetanse. Jeg vurderer å ta barnehagelærer via nettstudie for å kunne jobbe ekstra på siden uten å måtte være på skolen til obligatoriske samlinger. Hvordan gjøres eventuelt dette og har det noen ulemper?


Eks når jeg skal søke jobb? Hvor mye koster slike nettstudier? Ser du for deg en stilling der du daglig samarbeider med barn, foreldre og kolleger? Har du lyst på lederansvar? Da bør du velge barnehagelærerutdanningen ved HiØ!


Jeg jobber i barnehage og studerer samtidig for å bli barne- og ungdomsarbeider. Søknadsfristen er 1. Nå vil jeg gjerne ta steget videre og studere på nett for å bli barnehagelærer. Jeg lurer på om noen her kjenner til nettstudier som har vært ok? Jeg har ikke mulighet til å studere på dagti så det må være et nettstudie jeg kan følge på fritiden. Hoveddelen av emnet Kunst, kultur og kreativitet gjennomføres på 2. Informasjon om hvilken litteratur som skal benyttes på 1. Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr fleksible studier.


Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS. NTNU VIDERE er videreutdanning og deltidsstudier tilpasset deg som er i arbeidslivet. Vi tilbyr kurs av kortere eller lengre varighet på bachelor- og masternivå innen de fleste fagområder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg