fredag 7. september 2018

Sjokoladekake uten egg og melkeprodukter

Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her. Brownieskaken med nutella.

Katie Melua) Crazy Cake er en SPENNENDE og SUPERDEILIG sjokoladekake , som er veldig populær i Amerika! Kaken er enkel og rask å lage og blir alltid en SUKSESS! Slik får du luftig kake.


Saftig sjokoladekake uten gluten og melk. Er du på jakt etter en festkake som alle kan tåle? Bak en saftig og god glutenfri sjokoladekake uten melk neste gang du får gjester!


Kaker uten egg , melk og gluten.

Derfor har jeg satt sammen mine fem favoritter uten tilsatt egg. Jeg har ikke full oversikt over innholdet i andre ingredienser, men disse kakene er laget uten tilsatt egg ! Ritas sjokoladekake ( uten gluten og melk) Denne oppskriften fungerer like bra med både glutenfritt mel og hvetemel, så det er bare å bruke den meltypen som passer deg. Dersom du kan bruke melk, kan du bytte ut melkefri margarin med vanlig margarin eller smør.


Bland godt, og hell røra i bakepapirkledd langpanne. Hvelves på rist, og avkjøles. Denne saftige sjokoladekaken er laget helt uten melk, men er full av den gode sjokoladesmaken. Frisk med lavkarbo av Dr.


I tillegg til at kaken er uten melk, er den også fri for egg. Oppskriften er hentet fra boken Uten Melk. Bakt uten melk i år.


Kathrine Skjelvan står bak bloggen Gluten- og melkefri inspirasjon. Hun har de siste årene levd på en melkefri og glutenfri diett etter en lengre tids sykdom, og har brukt mye tid på å prøve seg frem med melkefri bakst. Var ikke sjans å legge merke til at den var uten diverse vanlig.


Jeg heter Anne Spurkland og er lege, forsker, immunolog og pasjonert baker av frie kaker som alle kan spise.

Denne bloggen er en forlengelse av boken “Frie kaker. Egg kan erstattes med No Egg , smør, melk og rømme kan erstattes med veganske alternativer laget av soya, ris og havre. Dette skulle da være en sjokoladekake som måtte være uten melk, uten egg og glutenfri. Denne kaken har finpusset en del ganger slik at både smaken og konsistensen blir bra. Når man baker en slik kake uten de fleste ingrediensene som er selve essensen i kaker, så byr det på litt utfordringer som ikke kan utelukkes.


Denne saftige gulrotkaken inneholder verken egg eller melkeprodukter og egner seg derfor godt for veganere, eller de som er allergiske for egg og melk. Gulrotkaken er så god at ingen vil tenke på den som noe annerledes enn vanlige gulrotkaker! Siden jeg selv ikke er veganer, dekket jeg gulrotkaken med en standard.


Jeg er selvutnevnt skandalebaker og har kun et par kaker om jeg klarer å få til. Nå har jeg en til på lista. Og det som er så fantastisk med denne kaken er at den er uten vanlig sukker, mel eller melkeprodukter.


Jeg må dessverre holde meg unna de godsakene en god stund. En kake uten disse tre ingrediensen kan bli skandale. Håper dere finner inspirasjon i oppskriftene som kommer, og at dere ser at det går an med intoleranser og likevel spise gode kaker.


Dessverre er denne kaken med egg , men snart kommer jeg med bursdagskaker som er uten egg. Lillegutt skal feire at han ble år i sommerferien. Jeg heter Kathrine Kragøe Skjelvan og driver Gluten- og melkefri Inspirasjon. Jeg har som deg slitt med langvarige magesmerter og med å finne frem i jungelen av allergimat.


Fedon har samlet opp oppskrifter som ikke inneholder melk. Vi skulle egentlig lage ostekake, men pga av litt dårlig tid ble det søkt etter sjokoladekake. Her finner du snacks, lunsj, middag og dessert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg