tirsdag 5. desember 2017

Eu kontroll frist utsettelse

Bilverksted med års erfaring. Kort ventetid og gode priser hos Snap Drive! Kontakt oss på tlf. Bestill time til verksted i dag! Finn ditt lokale verksted! Henvend deg på tlf, web eller mail.

Sammenlign verksteder nær deg. Vi hjelper deg med EU -godkjenning. Hos Mekonomen bestiller du time enkelt på nett! På tide med EU-kontroll? Discover eu kontroll.


Ved en kontroll vil kontrollmyndighetene, slik som politi, vegvesenet eller tollvesenet avskilte bilen der og da. Du vil heller ikke motta varsel om at bilen er begjært avskiltet av myndighetene. Ansvaret hviler på deg som bileier.


Tast inn ditt registreringsnummer og sjekk når du må ha godkjent EU - kontroll.

Sjekk frist for EU - kontroll. Det er opp til deg hvor tidlig du ønsker å gjennomføre EU -kontrollen, så lenge kjøretøyet er godkjent innen fristen. Når er fristen for EU - kontroll på bilen min? Slik kan du få billigere EU - kontroll.


Krever spesielle grunner. For å kunne søke om en utsettelse av EU -kontrollen, krever Forskrift om periodisk kontroll av kjøretøy at eieren av bilen har spesielle grunner som gjør det umulig å få kontroll utført, og mangler utbedret, innen fristen. Nå blir det nye regler for EU - kontroll. Den fristen du har gjelder til det gjennomføres en ny kontroll.


Inntil nå har du fått en påminnelse om den periodiske kjøretøykontrollen i forbindelse med utsendelser av oblatene. Men nå er det slutt for oblatene, og dermed også slutt for den påminnelsen. Meandmyself: Hei Lurte på om noen kunne svare meg på et enkelt spørsmål om eu kontroll.


Bilen min skal eu godkjennes i mars. Hvis jeg ikke har gjort dette i utgangen av mars, blir bilen begjert avskiltet eller får man en påminnelse og ny frist om en mnd? EU - kontroll - Periodisk kjøretøykontroll Hensikten med EU -kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) som er den korrekte benevnelsen, er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. MECA bilverksteder er godkjent for å utføre EU - kontroll. Men nå har man faktisk et halvt år på seg for å få fullført en EU - kontroll , så det er faktisk ikke bare å få godkjent en utsettelse fordi man mangler deler i siste liten.


Det kan kanskje godkjennes om man har en spesiell bil som det er vanskelig å få tak i deler til for eksempel. Du kan også søke om utsatt frist for EU – kontrollen.

Til neste år innføres det nye regler for EU – kontroll , og det er et par viktige. Overholder du ikke fristen for godkjent EU – kontroll kan kjøretøyet bli. Skal ha bilen på eu – kontroll igjen før utgangen av april.


Frist og pris på EU -kontrollen. Det finnes to enkle måter å sjekke når din bil skal inn til kontroll på. Endret frist for kontroll.


Eier eller den som på eiers vegne har rådighet over kjøretøyet, kan søke. Det desidert beste programmet for dette er Unknown Devices. Men det skal være ganske spesielle grunner.


Hvert år gjennomføres det over millioner EU -kontroller i Norge. Omtrent en tredel av disse er etterkontroller. Den nye ordningen vil fases inn etter hvert som kjøretøyene er til kontroll. Det er ikke slik at alle biler plutselig får ny frist i februar. Jeg skulle på EU - kontroll i Mai.


Så har man måned ekstra på seg, så siste absolutte frist er 31. Juni før bilen blir avskiltet. Jeg er ikke hjemme og får ikke sendt bilen på EU - kontroll før jeg kommer hjem til ferie i starten av Juli. Det er ingen forskjell på om kontroll er utført eller ikke, det er godkjenning av kjøretøyet som har frist.


Som nevnt har man to måneders utsettelse , før gikk det også en god stund (opp i mot en måned) til før registeret ble oppdatert og bilen var begjæret avskiltet, men i dagens EDB verden med kamera så vil jeg tro dette går ganske kjapt etter siste frist er brutt. Men selv om de nye EU -reglene trer i kraft allerede i dag, betyr ikke det at du nå plutselig får en ny frist å forholde deg til. Den kontrollfristen du har på bilen din i dag gjelder nemlig inntil du har gjennomført neste EU - kontroll.


Deretter vil du få en ny frist basert på den datoen du gjennomfører hovedkontrollen. Som tittelen sier: du får automatisk mnd ekstra til å få bilen din eu godkjent i år pga det nye systemet med at de ikke sender ut varsel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg