fredag 1. desember 2017

Vitser om døden

Døden er riktignok ikke noe å le av, men den kjente komikeren Mel Brooks har uttalt at absolutt alt kan vitses om bare man gjør det på rette måten. En præst havde fundet en død gris i en grøftekant, så han ringede til politiet og fortalte om fundet. Betjenten, der ikke var uden humor, svarede præsten, at han troede, at kirken selv tog sig af de døde.


På en skala fra til 10. Han Jendor e en gammel feskar og har bestandig vorre avholdsmann Nu ligg han før døden. Sitater om døden kan hjelpe med å reflektere over livet og døden , og samspillet mellom de to.

En mann med krykker kom en dag inn i kirken. Han stoppet ved døpefonten, dyppet hendene, gned vannet utover beina, og kastet krykkene. Vitser Denne siden har jeg opprettet for å få litt humor inn til bloggens verden, kanskje er folk lei av å lese om livet til folk, og heller trenger en god latter. Med døden til følge.


Tre bygningsarbeidere er i femogsyttiende etasje i en uferdig bygning. Den italienske åpner sin lunsjboks, og finner en pizza. Han sier: - Hvis jeg får pizza en gang til, skal jeg hoppe ut av denne bygningen og ned til min død!


Kineseren åpner sin lunsjboks og finner ris.

En samling fantastiske, artige og morsomme historier. Chuck Norris døde år siden, Døden har ikke bygg opp modighet til å fortelle ham om det enda. Chuck Norris har allerede vært i Mars: Det er grunnen til at det ikke finnes liv der.


Fryk av edderkopper er Fear of spiders is edderkoppfobi, fryk av trange plasser er klastrofobi, mens fryk for Chuck Norris kalles logikk. Her får du høre om bl. Det var begynt å knipe med plass i himmelen, så St. Peter hadde fått beskjed om å kun slippe inn dem som hadde lidd en grusom død.


Tre menn kommer bort til himmelrikets port og St. Alle må møte døden. For noen en befrielse og for andre en skrekk. Selve døden er ikke farlig, men det er måten den kommer på som er verst.


Livet er da ikke rettferdig. Har tenkt ganske mye på dette med døden i de siste måneder. Presten fant en død gris i veikanten, og ringte politiet å fortalte om hva han hadde funnet.


Politiet svarte spøkefullt: “jeg trodde dere tok hånd om de døde” -Ja, men vi ringer alltid de pårørende. Content filed under the Vitser category. Chuck Norris fakta Når Alexander Bell oppfant telefonen hadde han tapte anrop fra Chuck Norris.

Ikke desto mindre tilbyr vi i dag et par eksempler fra dagspressen på det som kalles morbid humor. Det behøver ikke ha noe med døden å gjøre, men den er muligvis ikke så langt unna: Adjektivet morbid er avledet av det latinske morbus, som betyr sykdom. Samlingen, som fikk tittelen “Philogelos” – “Latter-elskeren”, er verdens eldste, og mange av morsomhetene står seg fortsatt. Visdomsord om døden tilbyr kloke ord til bruk i begravelser og til trøst for de etterlatte. Les flere visdomsord og kloke ord om døden nedenfor.


At gør nar af at have mistet en baby og at gøre nar med døden , er for mange både stødende og grusomt, og derfor manes der til foragt mod sådanne vittigheder. Mange væmmes derfor ved dem, hvorfor de også tager stor afstand fra selv det helt uskyldige aspekt, som de er opstået ud fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg