mandag 4. desember 2017

Kremet maiskrem

Kremet mais er typisk amerikansk tilbehør og smaker perfekt til spareribs. Sammen med kålsalat har du det ultimate barbecue-måltidet. Hei, kjære Godt-leser! Dette er det nok mange som har fått som tilbehør hvis de har vært på en typisk amerikansk grillrestaurant eller spist det som kalles Soul Food.


Det smaker helt fantastisk og jeg serverer det gjerne som tilbehør uansett om det er grillsesong eller ikke. Det fungerer også veldig godt sammen med kylling eller grillede reker. Maiskrem er bare helt konge til grillmat og barbeque!


Lett og lage – vanskelig å la være å spise! I Norge nytes fersk mais tradisjonelt kokt eller grillet. Vi spiser hele kolber med litt smør og salt på – en kjempegod og sunn middag selv barna vil like.


Men mais har mange flere bruksområder som bør utforskes. Start med blomkålen. Jan Robin Ektvedt lager tacofest med supergode lefser, kremet mais, deilig salsa og eget tacokrydder. Hjemmelaget maiskrem , tomatsalsa.


Mais er for mange et must som tilbehør til tacoen. Ett herlig, smakfullt biffmåltid ! Kremet maiskrem passer perfekt til biff, sammen med gode hasselbackpoteter og god peppersaus. På vår Josper kullgrill griller vi alt fra deilige fileter til hjemmelagede burgere, fisk, vegetarretter og mye annet godt.


Graffis signaturrett er deleretten Grillfest som etterhvert har blitt kjent langt utenfor byens grenser, og kan anbefales på det varmeste. For nokon er dette kanskje ukjent, og kort forklart er hummus ein puré med kikerter som hovedingrediens. Oppskrifter til alle anledninger! Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat.


Til milde kjøttyper passer det ypperlig med en kremet morkelsaus. Føtebasert og med en mild smak av orkel og steinsopp. Tips: Steinsoppulver kan du lage selv ved å male opp tørket steinsopp med en stavmikser til pulver. Quesadillas servert med maiskrem ! Litt syltet jalapenios. Sett ovnen på 2grader.


Stek karbonadedeig med krydder. Legg ost, kjøtt, hakke løk, jalapenios og ost lagvis på en lefse. Jeg har laget forslag til middagstips for den kommende uken. Jeg har som alltid kjøttfri mandag og ukemenyen inneholder ellers to fiskemiddager, pizza og mye annet godt. Gresksalat, potetsalat, dressinger,jordbærtzatsiki, maiskrem , risotto (M,E) Pris 42- pr.


Ta kontakt med oss for hjelp til å sette sammen menyer! Mursteinskylling med cajunspice og kremet mais. Masse smak og aroma men ikke brennende sterkt, det er cajunkjøkkenet på sitt beste og jeg vil tro at du allerede har de fleste krydderiene i skapet ditt. Har du ikke mursteiner liggene kan du selvsagt bruke noe annet tungt. Fredag er for mange taco-fredag.


Kremet maiskrem

Jeg lovte å dele hvordan vi lager taco forrige uke. Her får dere oppskriften på supergode enchiladas, guacamole, pico de gallo og maiskrem. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kylling er enkel og populær middag, både til hverdags og helg.


Her kommer en ny variant med appelsinsaus, som serveres med en fargerik og smakfull lun gulrotsalat med kikerter, mandler og feta. Handle matvarer på nett og få MENY-kvaliteten, det store utvalget og alle tilbudene levert rett hjem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg