mandag 18. desember 2017

Gratis strikkeoppskrifter barn genser

Velkommen til FRAYAs garn univers. Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale. Kjempeutvalg av gratis hstrikkeoppskrifter.


Få gratis frakt, fri retur og dagers åpent kjøp på alle ordre! Bestill fra vårt norske lager med gratis levering på døren innen 1-dager. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Finn Strikkeoppskrifter Genser Barn. Vil du strikke en genser , jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift?


Her kan du gratis laste ned så mange du ønsker både hekle og strikkeoppskrifter til dame, barn , herre og interiør. Disse oppskriftene er blitt designet av oss så du finner de ikke andre steder. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter.


De fleste er gratis.

Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår.


Her hos Garnkos har vi strikkeoppskrifter for både baby, barn , dame og herre. Vi har nå samlet alle våre fantastiske strikkeoppskrifter - med og uten strikkemønster - på en ny og forbedret side! Alt fra genser til deg selv, babysett og lue til kluter, putetrekk og strandveske. Dette fordi det skal være enkelt å finne strikkeoppskriftene og inspirasjonen du leter etter hos oss. Helt gratis så klart!


Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren. Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker.


Du velger selv om du vil ha med oppskriften i pakken(kr 45.-) eller vil ha den tilsendt pr epost. Gratis strikkeoppskrifter fra Strikkezilla Design. Noen oppskrifter fortjener å være gratis , for hvem trenger vel ikke en kjappstrikka lue og et par deilige tøfler?


Her er strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter til baby, barn , dame og herre, interiør og tilbehør.

Du finner også utgåtte hefter til gratis nedlasting med flotte strikkeoppskrifter. Alt du trenger gjøre er å finne din favoritt - og klikke på linkene til hvert bilde for å komme rett til oppskriften! I denne bloggen har jeg samlet lenker til oppskrifter innen kategoriene nedenfor.


De aller fleste er gratis. Strikket genser i DROPS Alpaca og DROPS Kid-Silk. Arbeidet strikkes i glattstrikk med vrangen ut og melerte striper. Flere skatter fra arkivet er med.


Vi vet de er populære og mange har ønsket et gjensyn med August genser og kjole, nå laget opp i litt større størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg