tirsdag 26. desember 2017

Vegghylle kjøkken

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Alltid lave priser og et stort utvalg! Bli inspirert av enkle lagringsløsninger for stue. Akkurat nå med opptil rabatt.


Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.


Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang. Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom.


Vegghylle kjøkken

Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos.


Gi rommet et personlig touch med hyller og vegghyller. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. Tekniske problemer Det er dessverre problemer med nettbutikken til Multitrend akkurat nå.


Vegghylle kjøkken

Vi beklager ulempene dette medfører. Estimert rettetid: lørdag 1. Skjulte opphengsbraketter er inkludert. Skruer for festing til vegg er ikke inkludert.


Ulike veggmaterialer krever forskjellige typer festemidler. Bruk festemidler som egner seg for veggene i hjemmet ditt. Hos Kvik vet vi hvor viktig det er å føle seg komfortabel på kjøkkenet. Derfor finner du hos oss et vell av kjøkkenskap, benkeplater, hvitevarer, vasker og annet kjøkkenrelatert tilbehør i et stort utvalg av forskjellige farger, langtidsholdbare materialer og lekker design, slik at du kan få akkurat det kjøkkenet som passer for deg og dine behov.


Benytt en vegghylle til å sette frem pynt eller dine favorittgjenstander på en dekorativ måte! Den smarte rammehyllen kan tilpasses dine behov ved hjelp av ulike tilpasningsbare innredninger. Den skaper et personlig og funksjonelt kjøkken når du behøver det som mest. Vi tilbyr ulike innredninger i tre, metall og keramikk.


Fås som vegghylle eller frittstående på kjøkkenbenken. Under kategorien kjøkken kan du finne et stort utvalg av kjøkken artikler, alt fra flotte kjøkken tekstiler til kopper, fat og fjøler. La deg bli fristet av deilige krydder, oljer og salter fra Nicolas Vahe eller verdens beste lakris fra Lakrids By Bullow. Her kan du finne mange flotte gaver.


Nye deals hver dag! Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Uansett om du planlegger nytt kjøkken eller vil fornye ditt gamle vaskerom finner du dette hos Elkjøp.


Velg mellom en rekke stiler og farger, samt et stort utvalg av hvitevarer. Med Epoq finner du inspirasjon og perfekte løsninger for deg og ditt hjem. FERRO, som betyr jern på italiensk, er et åpent stålreolsystem i en rå, industriell stil. Hengsler og beslag er uunnværlig for montering av kjøkkendører og hyller. De har nemlig den egenskapen som gjør hverdagen på kjøkken mer funksjonell – både når du må åpne og lukke skapdørene, men også når du vil unngå at barna får fingre i klem.


Service faktum, kjøkken er nødvendig del av bygg. De er perfekte å innrede med når du vil spare plass hjemme eller fylle en tom vegg. Vi er aktive i Horeca bransjen i mer enn år og leverer høy kvalitet av forskjellige Europeiske produsenter av storkjøkkenutstyr.


I løpet av denne tiden har vi oppnådd en ledende posisjon i markedet av salg og god service av profesjonelt storkjøkkenutstyr. I vårt tilbud finner du høy kvalitet utstyr som passer i små eller større. Royal Catering er laget for plassbesparende oppbevaring av kjøkkenutstyr og ingredienser. Vegghyller er både dekorative og praktiske.


Vegghylle kjøkken

Konstruksjonen er både enkel og praktisk, med veggskinner for upoblematisk installering på vegg. Hyllene er også enkle å individuellt høydejustere. En perfekt blanding av mote og bekvemmelighet, disse rustikke gårdshus inspirerte hyllene legger til en moderne DIY-appell hvor som helst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg