fredag 8. desember 2017

Bilder av gratulerer med dagen

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Last ned appen og bestill. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her!


Det var en fin tur vi hadde langs Akerselva.

Gratulerer med dagen og takk for sist. Du vil alltid bety verden for meg. Et bilde sier mer enn tusen ord.


Hvis du vil sende en hilsen, kan du bruke en av våre gratulerer med bursdag- bilder nedenfor. Mens Meghan koser seg med ektemannen og sin lille sønn på bursdagen sin, kan hun titte innom Instagram - der flere har sendt varme gratulasjoner hennes vei. Sign in to follow this.


Alle liker å få en bursdagshilsen. Et av mange flotte, gratis arkivbilder fra Pexels.

Det er vi stolte av og veldig glade for. I dag har min kjære, søte, snille Axel bursdag. Velg et bilde fra galleriet på telefonen, og bruke dette bildet redigeringsverktøy for å pynte det!


Nå gjør hun det igjen: Lille prinsesse Charlotte kommer garantert til å. Etter år er Hubble-teleskopet fremdeles i full vigør. Dets hovedoppgave er å ta bilder av og kartlegge stjernehimmelens fjernere strøk. Her inne legger jeg inn HJERTE OG BILDER til bursdag og gratulasjoner. Gratis for kommersiell bruk.


Gjør hva du vil (CC0). Ingen attribusjon nødvendig. Les også: Se kronprinsparets egne bilder av Ingrid Alexandra – På kongelige fødselsdager tar kongefamilien fri på kvelden, så da kommer nok kong Harald og dronning Sonja også til Skaugum, sier han. Prinsens faddere er blant annet dronning Sonja, dronning Máxima av Nederland og kronprins Pavlos av Hellas.


Kongefamilien, barnetogene, stemningen, alt fra feiringen av nasjonaldagen i hele landet og litt fra utlandet. Men skolen flagger ikke for bursdagsbarnet. Av respekt for alle elevene og prinsessen selv, flagger ikke Oslo International School på Bekkestua – til. Det finnes nemlig mange forskjellige måter man kan si gratulerer med dagen.


Dersom du ønsker en bursdagshilsen med en morsom vri, kan du se flere eksempler på denne siden: Morsomme bursdagshilsener.

Dersom du er på utkikk etter et bursdagsdikt, kan du finne flere forslag på denne siden: Bursdagsdikt. En fødselsdag er ikke en feiring av det året som har gått, men av det året som er i ferd med å begynne. Bilder gratulerer med dagen. Med våre gratis bilder kan du designe invitasjoner, gratulasjonskort eller arbeidsark selv. Du kan laste ne modifisere, distribuere og bruke dem avgiftsfri for noe du liker, selv i kommersielle programmer.


Navngivelse er ikke nødvendig. Ferdigdesign med gratulasjonshilsen for 17. Ja, vi elsker dette landet. I dag er det Maud Angelica sin tur til å bli feiret – hun fyller år i dag , den 29.


Maud Angelica har ikke vært mye i rampelyset, det ser ut til at hun har blitt nokså skjermet, men innimellom har vi sett henne sammen med resten av kongefamilien. Ja vi elsker dette landet som det stiger frem, furet værbitt over vannet med de tusen hjem. Vel, jeg er litt tidlig ute, men dette får være min hyllest til Norge og foto. Dette er det nærmeste jeg kommer rødt, hvitt, og blått. Hakk-i-hæl-Herman har fått løpt seg sliten i høy sne, og ligger nå fornøyd og hviler.


Nå har vi kost oss med kakao og krem, foran peisen, mens kake står og steker i komfyren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg