tirsdag 26. desember 2017

Friske drinker

Friske drinker for sommeren. Toppes med soda og pyntes med friske bær på toppen. Hvis du ønsker drinken litt sterkere tilsettes cl Larios Dry Gin. Kan det friste med en sommerdrink?


Piña Colada, Sangria, Strawberry Daiquiry.

Disse drinkene passer like godt enten det er strålende sol og gjestene er like om hjørnet, eller du bare har behov for smaken av sommer. Pinacolada og paraplydrinker fra 80-tallet er ut. I stedet velger vi friske og enklere drinker med lime og andre sitrusfrukter.


Her er sommerens ti beste! Halvor går bak bardisken og lager noen friske sommerdrinker til meg. Yuzusake er en drikk lav i alkohol () og den egner seg til drinker som nytes i solen. Det er perfekt for meg.


Jeg har fått mer og mer sansen for alkohollave drinker og den friske , søte sitrussmaken kler norsk sommer.

Smoothie kan lages av ulike frukter, grønnsaker og bær. I tillegg kan man tilsette nøtter og korn for å gjøre den mer mettende. Fargerike og friske smoothies smaker alltid godt, og gir kroppen viktige vitaminer, mineraler, antioksidanter og fiber. På ditt eget kjøkken kan du enkelt lage drinker som blir minst like gode som dem du får servert i en bar, skriver han i en pressemelding fra Liquid Engineers (ekstern lenke). Og hvor morsomt blir det ikke å invitere venner til fest med noen skikkelige imponerende drinker å by frem?


Nå om sommeren blir en overøst med masse fancy drinker med mer eller mindre ukjente ingredienser. I tillegg er det blitt så moderne med smakssatte brennevin og stilige likører. Men i følge Rune Kaarbø på Bakgården Bar er det noen som går igjen og som er så enkle at selv far kan lage dem. Hvordan servere drinker med minst mulig styr. Forfriskende drinker Fem enkle og gode drinker Ingrediensene til disse drinkene får du tak i overalt, og ikke trenger du noen spesialredskaper heller.


Lyden av at isbiter som sprekker i møte med gin og tonic er, sammen med snekkedur og måkeskrik, blant de fineste sommerlydene som finnes. Med jevne mellomrom drypper det drinker opp her på Klikk. Noen er klassikere, andre nye og atter andre er variasjoner på klassikere. Mannen bak matbloggen Gladkokken serverer opptil flere drinker hver gang han har selskap.


LES OGSÅ: isdesserter som er enkle å lage. Og vil du imponere vennene dine med noen kule sensommer- drinker kan du lage gode drinker både med og uten alkohol. For man blir aldri utlært når man jobber med cocktails og drinker.

Ikke gleDenne kaffekunstneren maler Munchs Skrik i kaffen din. To shake or not to shake. Hvis du skal lage en drink, er det viktig å ha oversikt over de forskjellige drinktypene. Interessen for alkoholfrie drinker er økende, og det finnes mange herlige variasjoner av mocktails.


Alkoholfrie drinker for alle. Vi har laget to enkle og friske varianter med bær, urter og sitrusfrukt. De passer perfekt som en forfriskende leskedrikk i sola, så vel som en aperitiff før sommermiddagen.


Mocktails passer for alle! Lillet er en naturlig og elegant aperitiff fra Pondensac, en liten. Sommerfriske drinker Hver 1. Tre friske gin- drinker. Robin Sohrabi-Shiraz gir deg sine gin-oppskrifter.


Under det mye omtalte taket, som består av 3kinesiske papirlamper, byr de på friske drinker , hjemmelaget brus og slush med smak av ananaschili, sjokolade og blåbær-caipirinha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg