mandag 25. desember 2017

Djevellue med fletter oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!

Djevellue med fletter Ei lita lue, fiks ferdig i ein fei! Strikk noen omganger med avfallsgarn og fell av. Du skal nå ha et avlangt stykke arbeid med to hele og to halve trekanter på den ene lange siden (side 1), og tre hele trekanter på den andre lange siden (side 2). Den midterste trekanten på side er kanten som skal gå ned i pannen på barnet. Genialt med en djevellue som ikke trenger montering!


Del bilder av gensere, luer, votter, m. Det skal sies at jeg aldri har prøvd meg på en av de andre variantene, men etter Jane prøvde en gang, og vi ikke sammen engang klarte å finne ut av hvordan vi skulle montere den har jeg ikke giddet å prøve. Men denne syns jeg ble kjempe fin, og den var kjapp og morsom å strikke.

Hallo Ingrid Kan du sende mig denne oppskrift på djevellue. Jeg økte også masketallet i oppskriften for å få en lue som passet til strl 2-år. Jeg har også strikket en djevellue fra Garnstudio i Drops Extra fine merino (se gratis oppskrift her) - det syns jeg var et knotete mønster etter å ha laget lua til Gro siden den trengte masse sying, men den ble fin til slutt og veldig tykk og myk. Det er en populær oppskrift i flere størrelser. Hjallislue- oppskrift ( djevellue ) der strikkinga går den vegen!


Der var den, HURRA! Eg strikka ei for nokre år sidan (den var nydeleg, om eg må sei det sjølv) etter fri-dikting metoden, men det var via mål frå venner med barn (OK, det er målet rundt, no må eg ha målet frå nakken og over hovudet, takk), tommestokk, metermål og ein mellomstor melon. Genser med fletter , hullmønster, raglan og A-fasong, strikket ovenfra og ned.


Følg lenken nedenfor for å gå til oppskriften. Sleepy Sheep by DROPS Design. Vi legger vår stolthet i at våre oppskrifter skal være feilfrie og enkle å forstå.


Dette vil normalt ta 7-dager. Er du lei av den gode gamle vrangborden og lyst å gjøre en forskjell? Regner med mottaker blir glad for denne lua da, den var jo bare så søt med de duskene og knutene.


Enten det er på sokker, genser eller votter. I Hamar Dagblad i dag sto det en oppskrift på djevellue , fordi de ville oppfordre alle i skøytebyen til å strikke seg en slik.

Så da tenkte jeg at da kan jeg jammen legge den ut her. Har ikke strikket den selv, og syns oppskrifta var litt uforståelig. Men har dere innspill på den gi meg beskjed.


Disse luene og pleddene har jeg gitt bort til Levanger sykehus. Det finnes så utrolig mange for tidlig fødte og de har sjelden fått forberedt noen garderobe og trenger sårt slike ting fra dag for å holde på varmen og energien som de trenger for å vokse seg sterke. Fant en fin og enkel oppskrift på en heklet djevellue som jeg ikke hadde lyst til å glemme.


Hekle fm = totalt fm. Det har kommet en ny guttebaby i familien og har lyst til å gi han dette settet. Garnet brukt i grunnfargen er også likt - eplegrønn Abuelita Baby Merino, mens stripene er strikket av Abuelita 3-tråds Merino Multi fra Pickles. Oppskriftene er de samme som i det forrige settet.


Eller Hjallis, hjelmlue osv. Kjært barn, mange navn. Liker godt denne modellen. Den ser fin ut, og den sitter godt. Denne luen er strikket for en venninne. Valgte å bruke Alpaca denne gangen.


Luen ble myk og go men ganske så stor i str. Prøvde å tove den litt og det hjalp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg