onsdag 6. desember 2017

Britax hi way 2 test

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her. Sertifisert for bakovervendt reise fra fødselen og opp til kg, og kombinerer en rekke praktiske funksjoner som sitt kompakte skall, med den ultimate sikkerhetsteknologi.


I seter med dyp skål, der stolen blir noe mer oppreist, er det en risiko for at barnets hodet blir hengende noe. Ellers har våre testbarn sittet godt i Hi - Way II. Det här är vår märkning Bra val.

Bilbarnstolar som inte är vändbara och har tre eller fyra i betyg belönas med märkningen Bra val. De tillhör toppskiktet i vårt testresultat och vi rekommenderar dem. Bäst i test -stolen har bäst resultat av alla som har fått betyget fyra.


Et pluss med stolen som trekkes fram av flere er at setet ikke tar for mye plass og derfor passer til mindre biler og dersom du trenger flere stoler i baksetet. I djupt skålade säten, där stolen monterad blir lite mer upprätt, finns en risk för att barnets hvuud hänger något. I övrigt har våra testbarn suttit bra i Hi - Way II. Sammenlign bilstoler og se hvilke som er best i test.


Les tester og omtaler før du kjøper.

Hadde det som hovedsete til mellomste jenta fra ho var 5-5år. Minste har hatt slikt sete fra hun var 1- år. Bakovervendt,med god liggestilling. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Plustest-godkjente MAX- WAY for 9-25kg gjør det mulig for ditt barn å kjøre bakovervendt lenger.


Britax Hi - way MASTER H2- Duration:. MAX- WAY har en rekke funksjoner som er tilpasset det voksende barnet: Flere hvileposisjoner, justerbar nakkestøtte og sele, samt bryst- og magestøtter som gjør reisen ekstra komfortabel. Fordi setet festes bakovervendt med bilens belte kan du trygt bruke dette setet til barnet er 25kg. Babybilstoler, bilstoler, beltestoler m. Gode merker og rask levering! Minuspoeng for komfort, at den ikke står helt stabilt og er vanskelig å montere.


Hi - Way II har bestått en av Europas strengeste sikkerhetstester, PLUS TEST. Det er risiko for feilbruk, og det er funnet uønskede stoffer i bilstolen. Den er lett å rengjøre. Barnen har testa sina recensionsexemplar HI - WAY II och MAX- WAY. Aline sitter i HI - WAY II och Ian i MAX- WAY.


Setet kan også monteres fremovervendt (anbefales ikke).

Two- Way er elsket av norske foreldre for dens kompakte størrelse og fleksible montering - Two Way er enkel å montere og kan derfor flyttes mellom ulike biler ved behov. Leipheim, Tyskland. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Biltemas og Axkids stoler er rettere i ryggen, og dette gir bedre beskyttelse for nakken.


Jeg er noget tvivlende overfor kvaliteten af FDMs test. Plus Test : Svensk test som kun. Mange av brukerne er godt fornøyd med komforten, og at stolen er smal og defor godt egnet for familier med flerer bilstoler i baksetet.


Peu connu chez nous, il est souvent mis de coté, mais il pourtant des caractéristiques intéressantes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg