mandag 11. desember 2017

Åpningstider apotek drammen sykehus

Lei av lang kø på apoteket? Bestill apotekvarer fra Farmasiet. Fri frakt over 199kr. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Beskytt huden din i sommer med solpleie fra Vitusapotek.

Nå opptil rabatt. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Hos oss får du kjøpt det du trenger under sykehusopphold og ved utskrivning. Er dette ditt firma?


For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider , nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Apotekene har et bredt sortiment innen blant annet hudpleie og sårstell. Våre verdier er effektivitet, nøyaktighet og god service.


Dette innebærer at vi ekspederer dine varer raskt, samtidig som du får god rådgivning. Apoteket finner du til venstre når du kommer inn hovedinngangen på sykehuset.

Hos oss kan du få hentet ut medisiner på resept og kjøpe reseptfrie medisiner og handelsvarer. Vår kunnskap - din trygghet. Finn nærmeste apotek på apotek1.


Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Janne Bølstad og Lone bergersen 08. Se nedenfor for oversikt over åpningstider og lenke videre til de aktuelle apotekene. Du finner tilsvarende oversikt over sykehusapotek i Midt-, Vest og Nord-Norge på deres nettsider. Avstand fra sykehuset er ca.


Drammen legevakt, Rosenkrantzgt. Se åpningstiden i våre sykehusapotek. Hold inn Ctrl-tasten (Cmd på Mac). Sykehusapoteket Elverum ligger på Sykehuset Innlandet, Elverum.


Her får du hentet ut medisiner på resept og handlet reseptfrie medisiner og handelsvarer. Ser du etter åpningstidene til Boots Apotek ? Senteret har butikker og helseaktører i helsebygget. Velkommen til Bryn Senter! Vårt apotek i Sandvika har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner.


Du vil bli møtt av blide og hjelpsomme ansatte, som vil gjøre sitt ytterste for å hjelpe deg.

Best i klassen på hofteproteseoperasjon! Hos oss blir du møtt av engasjerte medarbeidere som har allsidig og nyttig kunnskap om helse og velvære. Vårt apotek i Oslo formidler faglig kunnskap til deg på en trygg og god måte, enten ved å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke personlig velvære. Vårt apotek i Oslo har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner. Vi bryr oss om deg.


Apotek Legevakten er hele Stor-Oslo`s vaktapotek og ligger på Oslo Legevakt i Storgata 40. Det er parkeringsmuligheter på Legevakten og i Anker P-hus vis a vis Legevakten (husk betaling). Med trikk eller buss er vi sentralt plassert nær stopp i Hausmannsgate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg