torsdag 14. desember 2017

Forslag til konfirmasjons hilsen

Til lykke med dagen og framtiden din! Håper at du bevarer et åpent sinn. Bruk dagene godt – håper at du forstår at du bare kan høste det som du sår. Vi ønsker til lykke og håper du får innholdsrike og svært gode ungdomsår. Skal du i konfirmasjon, men er usikker på hvilken tekst som kan passe på et konfirmasjonskort?


Fortvil ikke, vi kan hjelpe deg.

På denne siden har vi samlet tekster og sitater som passer godt til en konfirmant. Vi håper du finner en tekst du liker! Du kommer sikker til å gjør mye dumt, men gjør det med begeistring.


Hipp hurra for søte deg, her kommer en liten hilsen fra meg, konfirmasjonsdagen må nytes i sus og dus. Her finner du huskeliste til konfirmasjon. Denne huskelisten vil hjelpe deg med å planlegge festen etter konfirmasjons seremonien. Den er ment som et verktøy for å hjelpe deg å planlegge konfirmasjons festen på en enkel og strukturert måte.


Sitater til bruk ved konfirmasjon.

Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en fin hilsen til konfirmanten. Jeg skal konfirmere meg til våren, noe jeg gleder meg veldig til. Jeg har også bestemt meg for å holde en tale, noe jeg har bestemt meg for selv, ikke noe jeg må. Jeg har lyst til at talen skal bli personlig, og det er uaktuelt og kjøpe eller laste ned noe.


Men hva bør egentlig en sånn tale inneholde. Din ungdom er gitt deg til odel og eie. Du skal ikke høkre den bort - Men være den tro, så den aker du pløyer kan gro når din gjerning er gjort.


Du kan ikke vente bestandig å eie dens ild. For deg som skal arrangere konfirmasjon! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger.


Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen! Konfirmasjonssanger Hva om du kunne kjøpt en ferdig konfirmasjonssang som virker skreddersydd? Hold ut, og lykke til. Ta denne dagen for hva den er, en slags feiring av at det fremdeles er tre til ti år før du virkelig kan kalle deg voksen. Alvoret kommer ikke i morgen, ikke neste uke, ikke neste år.


Men forhåpentlig har du fått ferten av det i dag, dette kronglete og vakre voksenlivet. Det er ikke så ille som mange vil ha det til. Noen ønsker å en 3-retters middag på restaurant, andre ønsker å ha feiringen hjemme eller i et lokale.

Planlegger du å ha feiringen hjemme eller i et lokale har dere mulighet til å sette deres eget og unike preg på feiringen. Begynn gjerne med å snakke med konfirmanten og la han eller hun få komme med sine ønsker til maten og kakene. Jeg skrev en sang og ga 5kr til venninnen min og broren hennes som er to år eldre en meg, og jeg var ikke invitert til konfirmasjonen engang. Men hun ble veldig glad for det :klemmer: Jeg skrev også litt om henne i kortet.


Og til Gratulerer med den store dagen og håper du får et lykkelig og fint liv videre. Det avhenger veldig av hvor godt du kjenner konfirmanten, men det er uansett ikke noe fasit på dette. Du står med andre ord ganske fritt.


Under finner du forslag til tekst på takkekort i forbindelse med konfirmasjon. De aller fleste ordene jeg har samlet her er hentet fra andre blogger. Der jeg vet hvem som er opphavet til dem har jeg tilføyd dette.


Tror ikke det skulle være noen problemer med å bruke disse i private former, men håper likevel på tilbakemelding hvis noen av dem skulle være opphavsbeskyttet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg