torsdag 21. desember 2017

Mariusgenser grå og gul

Finn laveste nettpris her. Genseren kommer i alle størrelser. Bildene viser genseren foran og bak. DUO inneholder merinoull og bomull. Mykt som bomull – varmt som ull!


Nå er ermene på og kommet litt igang med mønster i lys grå Nå er jeg igang med å strikke en mariusgenser i 1 ren alpakka ull.

Denne var superfin. Begynte på min første mariusgenser for litt siden i alpakka men jeg rekket alt opp igjen da jeg var halvveis. Veldig ekkelt garn å strikke med som nybegynner. Nå har jeg begynt på nytt med Merino extra fine og det går så mye bedre. Det blir så pent og lett og se mønster.


Flott blogg du har. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Bilder av garnet jeg har brukt kommer lengre ned på siden. Strikket etter str xs dame.

Har strikket noen forkortet runder bak for å få den litt høyere opp i nakken. Jeg valgte ha hvit som bunnfarge p denne, og synes det ble fint. Superwash - 1merinoull egnet for babyty. Rauma Ullvarefabrikk. Garn fra Rauma på nett hos Norsk Flid!


Rauma Ullvarefabrikk baserer produksjonen på norsk ull, og gjør hele produksjonsprosessen - fra ull til ferdig vare - i eget hus på Veblungsnes i Møre og Romsdal. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. Mariusgenser til meg selv i lilla, hvit og gul , strikkes p pinne 3mm og 3. De fleste er gratis. Kjøp originale strikkepakker fra Garnius. Lynrask levering på gensere, cardigans, jakker, kofter og luer.


Hva skulle vi gjort uten ullgenseren? På kalde kvelder og hutrende vinterdager er den alltid en god venn. Men heldigvis har de store motehusene og internasjonale designerne også begynt å innse verdien av en god ullgenser. Takk for gode ord og gratulasjon for den flotte gåva eg fekk. Eg vart virkeleg glad for det flotte teppet.


Du skriv at du har plager med krystallsjuka og har gode øvingar som hjelpe, dei skulle eg gjerne lært eg også. Kreativ firebarnsmor med strikkeglede og entusiasme!

Liker også hekling, broderi, søm og maling med mer! Elsker familien min, det å lese, skrive, reise, trene og min fine siameser, men her handler det først og fremst om form og fiber! Hoi, er du ute etter barnegensere, ja da kan du avblåse leteaksjonen nå med en gang! Her i Jollyrooms online-sortiment har vi nemlig et intet mindre enn fantastisk utvalg av gensere til både barn og baby, samtlige fra gode merker! Babyklær og barneklær fra Ugly Childrens clothing.


Ugly har vært et annerledes brand - klær med retrostil og litt crazy :) Nå er Ugly Children lagt ned og du får alle dere babyklær og barneklær på salg hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg