tirsdag 19. desember 2017

Ferdigskrevet tale

Her finner du taler laget av profesjonelle skribenter som vil gi deg talen du er ute etter. Du kan benytte den som den er eller den kan gi deg inspirasjon til å lage din helt personlige tale. Du får se et utdrag av talen , slik at du kan avgjøre om du kan bruke deler av talen i din egen tale.


Taler skrevet for andre. Slike taler kan brukes som inspirasjon, men du kan også plukke gode formuleringer som passer i din situasjon. Dette er taler som er blitt innsendt fra besøkere av nettstedet, og et par taler jeg selv har holdt (de tre nederste damenes taler ). Når dette flettes inn i talen vil talen virke mer personlig og tilhørerne vil like din tale meget godt. Det kan være lurt å starte med et godt sitat eller ordtak i begynnelsen eller inne i selve talen.


Ved å søke etter et tema her på ordtak. Sider med ferdige taler : Festtaler. Dette er krevende taler hvor det gjelder å være godt forberedt.


Disse talene har ofte en rød tråd som har et morsomt tema om det motsatte kjønn. Alle talene er skrevet av profesjonelle skribenter som er skrevet til tidligere konfirmasjoner. Ferdige taler Jeg har skrevet mange taler og vil nå også dele disse med deg.


Konfirmasjonstalene er anonymisert og inneholder alle de viktigste temaene en slik tale skal inneholde. Dette er taler med sjel og glød og vil gi deg god inspirasjon til å fullføre din egen personlige tale. Dra gjerne fram noen få egenskaper og belys disse med eksempler.


Du finner her ALLTID en god bryllupstale, konfirmasjon tale , velkomsttale, dåpstale, takketale, takke for maten tale , morsom damenes tale , herrenes tale , gode vitser, brudgommens og brudens tale bryllup, bryllupstale forlovertale til bruden, m. Det er ikke nødvendig at en tale er så morsom, bare den er underholdende. Hvis du til daglig er en seriøs og ettertenksom, vil det ikke passe med en fleipet tale. Husk også at talen kan være mye kortere enn det vil har lagt opp til i eksemplet, og får du trukket fram det vesentligste, vil en kort tale gjøre stor lykke. Det viser også at du føler deg beæret fordi brudeparet setter sin lit til deg og mener du kan oppfylle alle kravene som stilles til en forlover. Bruk historien du har sammen med bruden som et slags grunnlag for talen din.


Lange taler er det verste som finnes - de blir alltid kjedelige, sier hun. Hun anbefaler at du før du begynner å skrive selve talen , lager en disposisjon over punkter du vil ha med. Da blir det enklere å få en god flyt i teksten, og du får med de viktigste poengene.


Kjøpe ferdige damenes taler. Hvis du synes det er for tidkrevende og slitsomt å surfe rundt på nettet og lete etter gode poenger til talen din, kan du bruke et par hundrelapper og laste ned en samling på taler fullspekket med vitser, sitater og gode poeng. Du får ikke bare en tale , men mange taler I hver kategori har vi lagt ut mange forskjellige taler du får tilgang til. Disse har i tillegg mange forskjellige innledninger, avslutninger og personlige beskrivelser av personen som gjør at du får laget talen akkurat slik du ønsker. Stort utvalg av sanger og taler til konfirmasjon.


Morsomme, seriøse, gode ord – noe for enhver smak. Kjøp konfirmasjonssanger og konfirmasjonstaler her. Seks hele taler til en rimelig sum.


Før du begynner å tale , kall på alles oppmerksomhet, søk øyekontakt med gjestene og vent med å tale til gjestene har din fulle oppmerksomhet. Velkomsttale - Varighet - Hovedinnhold. Denne talen skal ikke være langt.


Her kan et minutt være alt for lenge. Husk at gjestene ofte sitter og venter på at de kan begynne med maten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg