mandag 11. desember 2017

Actic lillehammer

Skynd deg å bli medlem i dag og få måneder på kjøpet, tilbudet gjelder t. Du finner oss på steder rundt om i Norge. Begynn din treningsreise her! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Actic Norge har treningssentre hvor du kan bli kjent med din nye treningskompis.

Vi tilbyr deg dagers prøvetrening helt kostnadsfritt! Du kan trene styrke og kondisjon på senteret eller teste ut en gruppetreningstime. Her kan du trene styrke, kondisjon eller bli med på gruppetimer både i vann og på land! Vi har friske, luftige lokaler og koselige og profesjonelle veiledere.


Kom innom for en prat. Moderne badeanlegg, leiligheter nær Hafjell og Hunderfossen. Treningssenter og idrettshall. Lokalene er friske, luftige og koselige med profesjonelle veiledere.

Se mer info på deres hjemmeside, send en mail, ring eller ta turen innom for en hyggelig prat. ACTIC Norge, Fåberg. Vi er i full gang med timeplanen for gruppetimer, og her finns noe for alle. Yoga, styrke, spinning, dance step og mye mer!


Ingen bindingsti døgnåpent og du kan velge med eller uten gruppetimer. Vi sattser stort på fysioerapi! Nettleseren din er utdatert. Frisklivssentralen er en kommunal forebyggende helsetjeneste med tilbud om hjelp til å endre levevaner, primært innenfor områdene fysisk aktivitet, kosthol snus- og røykeslutt. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.


Aktivklinikken sine valg av behandlingsmetoder er basert på en kritisk vurdering av forskningskunnskap, systematisert erfaringskunnskap og brukerkunnskap. Her kan du lese mer om ulike behandlingsmetoder og skreddersydde behandlingstilbud til enkelte pasientgrupper. Aktiv ferie for hele familien, mange aktiviteter for barn, attraksjoner, skianlegg, museer, fornøyelsespark og mange tilbud om overnatting. Her finner du informasjon om tjenester for våre innbyggere og gjester.


CrossFit er et styrke- og utholdenhetsprogram som daglig følges av idrettsutøvere og mosjonister verden over. Her kan du søke i katalogen vår, få informasjon om våre arrangement og andre opplysninger. Actic treningsenter, idrettshall, fotballbaner.

Arbeidet innebærer å forberede og gjennomføre gruppetimeundervisning for medlemmene våre. Størrelsen på gruppene varierer. Lillehammer biblioteks vevside. Denne bedriften er ikke godkjent lærebedrift i noen av de fylkene vi får data fra. Se kildeangivelse for Vigo lenger ned på siden for å vite mer.


Hvert år mangler tusenvis av læreplasser i Norge. For å få adgang til senteret trenger du nøkkelkort. Vi anbefaler appen iQey, som du enkelt kan laste ned og bruke fra den stund du kjøpt medlemskap online eller i resepsjon. Actic har tilhold på Jorekstad og er Faaberg sitt naturlig sted for trening. Gjennom et Juniormedlemskap kan også den yngre garde ta del i gleden ved å holde seg i form.


Lessons in English. Des cours en français.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg