tirsdag 19. desember 2017

Malta i april

Ikke bruk mer penger enn nødvendig! Sammenlign tilbud og bestill. Det er lett å forelske seg i Kroatia – krystallklart vann, idylliske middelalderbyer, god mat og en vennlig og gjestfri befolkning.


De kaldeste månedene er januar og februar, men du kan likevel regne med 15–grader på dagtid mellom desember og mars. I april stiger temperaturen opp til grader, selv om nettene fremdeles er litt kjølige.

Nedbøren er sparsom året rundt – tørrest er det mellom mai og september. Corinthia Palace Hotel and Spa. Havets temperatur har stigit någon grad men det är fortfarande lite kyligt, omkring 16º C. Befolkningen utviste imidlertid en enestående utholdenhet, og ble i et brev fra Kong George VI datert 15.


Malta Hotels in May. William Dobbie tildelt George Cross (Georgskorset) for sin innsats. Ganske varmt i april – opp til grader.


I april starter sommersesongens første reiser og varmen har funnet veien til Middelhavet og andre reisemål i Europa.

Reiser du med barn, liker varme dårlig eller synes at norsk sommervarme rekker mer enn nok, bør du dra til et reisemål som har en temperatur på opp til grader i april. Du kan også bestille en pakkereise med fly og hotell for hele oppholdet. Juli og august domineres av eukalyptus og denne setter smaken i sensommermåneder. Das Wetter ist dafür im Frühling und Herbst angenehmer, weil es nicht so warm ist wie im Sommer.


Auch wenn die Hitze nicht immer da ist, bringt der Rückgang des Niederschlags eine Verbesserung der klimatischen Bedingungen, besonders weil die Temperaturen weiterhin steigen. Paul som de største. Sommersesongen varer fra april til og med november.


Vintersesongen er januar og februar. Den tredje perioden kan gjerne kalles for overgangssesong og den befinner seg i desember og i mars. Og naturen vil stå i fuldt flor og vise sig fra sin.


Bestil din rejse i samarbejde med FolkeFerie. En mycket bra fråga! Väder, klimat och temperatur har en avgörande påverkan på din resa, oavsett om det gäller soltimmar eller vattentemperatur. Har du lyst til å dra på en solferie hvor du bare skal slappe av og bli oppvartet fra morgen til kveld?


Den aller varmeste vårbyen i Europa er, basert på statistikken, Valletta. Gjennomsnittstemperaturen i april er 1grader, med 1grader som det varmeste. Les en oversikt over klimaet.

Barnefamilier vil finne seg til rette på strendene i nord. Vindene fra Afrika bidrar til å holde klimaet behagelig året rundt, selv om vinteren kan være ustabil med både vind og regn. Och naturen kommer att stå i full blom och visa sig från sin vackraste sida.


April is a nice month to visit. Denna period passar perfekt till en kombination av stadsliv med shopping och avslappning vid poolen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg