onsdag 20. desember 2017

Premien på vikinglotto

Jackpoten og andrepremien deles mellom alle deltakerlandene på pari-mutuel basis. Alle bidrag til premiepengene finansieres for disse to nivåene. Mindre premier bestemmes på nasjonalt nivå ved å bruke gjenstående midler fra billettsalg. Tar inn godfølelsen - Nå får vi bare ta inn den gode følelsen. Vi har voksne barn i startgropen så det faller nok litt på de også, sier han fornøyd.


Premien på vikinglotto

Enten du bare har to riktige eller har landet en jackpot på € millioner, kan du her finne ut hva du gjør dersom du har vunnet en premie. Dersom du har spilt gjennom en kommisjonær må du sørge for å oppbevare kupongen trygt, siden det kan være du ikke får hentet premien dersom du mister eller skader den. For å kunne registrere deg som nettbruker trenger du en mobiltelefon, bankkort og Bank ID (eller det du identifiserer deg med i nettbanken). Igjen som sist uke ble det bare en spiller med alle rette. Vinneren var en danske, som nå er 29.


Dersom du matcher det med ditt tilfeldig tall vil du multiplisere alle ikke-jackpotpremier du vinner i hovedtrekningen med fem ganger dens opprinnelige verdi. Opptil € million kan legges til den opprinnelige premien din på denne måten. Det kan spilles enkle rekker eller system.


Premien på vikinglotto

Minste innsatsbeløp per kupong er tolv kroner, dvs. Spillet er et lotteri der deltagerne skal velge ut seks tall som de antar vil bli trukket ut som vinnertall av i alt tall. I tillegg til de seks vinnertallene trekkes to tilleggstall og et lykketall.


Premiene beregnes på en pari-mutuel basis, som betyr at de avhenger av antall mennesker som har spilt og antall vinnere. Vikinglotto -vinnere. Prisen for å spille Joker er kr. CET samme dag som trekningen.


Premien skulle egentlig være på 3millioner kroner, men endte på 3millioner kroner. Gladnyhet på iPaden. Jeg sjekket trekningen på iPaden, og så at jeg hadde alle talla på kupongen. For fire og et halvt år siden vant en nordmann 2millioner. Nordmannen vant hele 319.


En basispakke er at alle vinnere over to millioner får fem timer på vår regning og etter som premien øker bistår vi. I likhet med påskevinneren er også denne vinneren fra Østfold. Norsk Tipping fikk rett før klokken kontakt med kvinnen som vant.


Premien på vikinglotto

Det ligger også an til at Joker- premien på lørdag blir en pen sum. Onsdag lå det nemlig nesten millioner kroner på toppen i Joker-potten. Ingen har tatt førstepremien siden 14.


Uansett om han trodde på henne eller ei, så vil han få det synlige beviset på kontoen i løpet av tre virkedager. Den største premien var på 4millioner kroner og ble vunnet av en mann i. Størst blir pottene i EuroJackpot, der vi har sett premier på opp mot 8millioner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg