torsdag 28. desember 2017

Babyolje strekkmerker

Lei av lang kø på apoteket? Bestill babyolje fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Profesjonelle råd fra våre hudterapeuter - gjør vår hudtest allerede i dag!


Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. For strekkmerker , eller ”tiger marks”, er vanskelig å unngå når du blir gravid. Men ifølge ekspertene kan du forebygge for å gjøre dem mindre synlige. Striae, bedre kjent som strekkmerker , er skader og arrdannelser på det elastiske bindevevet i lærhuden.


Strekkmerker når du er gravid. Til opplysning hevder ikke Natusan at deres babyolje kan bedre strekkmerker og arr. FØR OG ETTER: Slik ser Sara Larsens strekkmerker ut etter tre måneder med Bio-Oil. De berømte strekkmerkene er vel alle gravides store skrekk ! Jeg kan hvertfall innrømme at jeg er dritredd for at dette skal ramme meg, da strekkmerker slår til i nesten av alle graviditeter. Jordmora mi sa det ikke var noe vits å bruke masse penger på kremer, for det hjelper ikke.


Har babyolje , thats it. Om du får strekkmerker bestemmes av hormonene i kroppen. Valgte å høre på henne. Vet ikke om jeg har gjort det rette, menmen.


Jeg spørr etter rå selv om jeg ikke har noe problem enda. Det gjelder strekkmerker. S en gang tidligere i livet var jeg overvektig og veide og har noen strekkmerker f. Jeg har allikevel fått strekkmerker mellom armene å brystet. Både denne gang og sist.


Men det hjalp ikke så mye da. Fikk en god del strekkmerker når jeg skulle ha storebror, mens denne gangen er det bare ett lite hint til strekkmerker ved hoftene. Tror derfor at hormonene spiller mest inn hos meg, da det var så forskjellig fra kjønn til kjønn. Men uansett, så smørte jeg meg med mye forskjellig. Isåfall hva brukte dere som fungerte?


Vet det fortsatt er tidlig, men tenker at jeg kanskje burde begynne å gjøre tiltak etterhvert siden det garantert kommer til å poppe opp strekkmerker utover i svangerskapet. På kort tid trenger den inn i huden, lindrer inflammasjoner, forbedrer elastisiteten, reduserer strekkmerker og fremmer regenerering. Den kan dessuten erstatte vanlig babyolje. Selv de aller tynneste kan få strekkmerker. Smør på med en slags olje, enten maisolje eller babyolje.


La dette trekke inn og bruk deretter en fuktighetsgivende krem. Dette fjerner ikke strekkmerker , men gjør dem merkbart mindre synlige og rødfargen blir fjernet. Dekk alltid strekkmerker med en solkrem, hvis du har planer om å være ute i solen og strekkmerker vil bli utsatt.


Solen kan øke forekomsten av strekkmerker og gjøre dem vanskeligere å bli kvitt. Hvis du er gravi kan du bruke babyolje for å hindre strekkmerker fra forming på den voksende magen. Forhindre strekkmerker. I siste trimester av svangerskapet har huden en tendens til å strekke litt mer og forårsake en irriterende kløe som senere vil resultere i strekkmerker.


Dens daglige bruk holder magen hydrert og reduserer utseendet på. Genialt til gravide kvinner som vil holde huden smidig, myk og fri for strekkmerker. Glidekrem Overraskende, vi vet det godt.


Jeg har smurt meg med babyolje og Mama Mio Tummy Rub og annen hudkrem under dette svangerskapet, men har fått strekkmerker likevel. Likevel er det ikke bare mot arr og strekkmerker at slike hudoljer kan ha en positiv effekt. Bland litt inn i foundationen din, helst på håndbaken eller på en miksepalett. Noen som har fått det enda? Hva gjør dere for å ikke få det?


Smører meg med strekkemerkekrem selv om jeg vet at det ikke har dokumentert effekt, men da føler jeg hvertfa. Forebygge rifter, kløe og strekkmerker :) Billig og godt tips er å smøre seg med babyolje. Jordmødrene spurte meg om hva jeg hadde gjort da jeg fødte mitt første barn.


Jeg er nå gravid igjen halvveis til termin og har igjen begynt det daglige smøreritualet etter dusjing. Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg