torsdag 7. februar 2019

Wraps med røkelaks

Wraps med røkelaks

Sunn og god snacks om passer perfekt til f. Når du lager snacks selv får du bedre smak, mindre usunt fett og mindre salt. Det er tre positive ting på en gang det! Kilde: Ernæringsfysiolog Tine Sundfør. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Wraps med røkelaks

Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Som snadder, som forrett, som fingermat og matpakke. Snøfriskt og røkt i en eventyrlig kombo med spinat. Del den i to på på skrå - da ser den fin og delikat ut i matpakken. Wraps kan fylles med det meste.


Plukk og velg fra vårt sortiment. Røkt salt laks og søt frisk mango er en nydelig kombinasjon. Servert med avokadomos på lefser, er dette en liten lekkerbisken av en rett.


Del avokado, og fjern steiner. Ta ut kjøttet med en skje, og mos kjøttet. Skjær skallet fra mango, og kutt opp kjøtt i terninger. Fyll tortillalefser med avokadomos, mangoterninger, løk og spinat. Del laks i mindre stykker og fordel den over.


Ringle over søt chilisaus og rømme, og rull sammen. Bland pesto og creme fraiche og smør på tortillalefsen. Fordel røkt laks og grønnsaker jevnt utover og rull sammen.


Tips: Dersom du vil ha med deg wrapen som matpakke, pakk den inn i matpapir, så er den enkel å ta med på skole, jobb eller tur. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Lefserull med laks og kremost passer perfekt på tapasbordet!


I denne oppskriften har vi røkelaks , snøfrisk og frisk dill, det er enkelt å lage og smaker fantastisk godt. Her er tre wraps -oppskrifter som trolig kommer til å løse alle dine middagsproblemer. Vi snakker kyllingwraps, laksewraps og wraps med biffsalat! Munnfullstore biter av wraps fylt med kremost, urter og røkelaks er spesielt gode til et glass avkjølt hvitvin eller musserende.


Finner du ikke brønnkarse i hylla med urteplanter så kan du godt bruke ruccola eller feltsalat, alle disse har en mild pepperaktig smak som passer godt til røkelaks. Majones som smaksfremmer i oppskrifter er enestående. For å redusere saltmengden i oppskriften anbefales det at man kjøper lefser som inneholder minst mulig salt.


Næringsberegningen i denne oppskriften er likevel gjort med lefser med vanlig saltmengde. Dette er kanskje vår aller enkleste variant: wraps med laks, vårløk og yoghurt. Eggesalat har en selvsagt plass på mange frokostbord.


Wraps med røkelaks

Prøv å lage din egen neste gang og server den med laks eller ørret og dill – wraps kan du jo faktisk spise fra morgen til kveld! Kokkeskolen ruller spennende smaker inn i hvetelefser. Her får du tre gode alternativer: kylling, laks og vegetar. Perfekt mat enten du skal servere i selskap - eller ta med ut på tur! Eller til TV-kvelden!


Disse lefsene med røkelaks er en slager på tapasbordet. Nå er jeg kanskje ikke så veldig objektiv, ettersom jeg er veldig glad i røkelaks. Men er man ikke særlig glad i røkelaks , eller rett og slett ønsker litt variasjon, kan man fint lage lefser med kremost og spekemat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg