fredag 22. februar 2019

Spa hotell kristiansand

Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill spahotell i Kristiansand online. Aquarama Velvære er en del av Sørlandets største og mest innholdsrike spa , en viktig del av Aquarama Velvære er alle våre medarbeidere.


Med vår kunnskap innen helse, velvære og behandlinger, vil du oppleve at det å gå i spa i kombinasjon med behandling, ikke bare føles godt, men også gjør godt. Hotell og spa i Kristiansand.

Sørlandets største spa tilbyr forskjellige typer kropps- og ansiktsbehandlinger og kan skilte med fire forskjellige badstuer, varmtvannsbasseng og treningssenter. Her finner du også et stort innendørs svømmebasseng, stupeanlegg og vannsklier. Spa - og velværesentre i Sørlandet: Se anmeldelser og bilder av spa - og velværesentre i Sørlandet,. Her våkner du opp til Kristiansands beste hotellfrokost. Barnevennlig med lekerom og stran vegg-i-vegg med Aquarama med treningssenter, badeland og Spa.


Restaurant med utsikt over havet og egen barnebuffet om sommeren. Vi har fokus på skinnende rene rom og god frokost! Christiansholm festning ligger 1meter unna.

Mange av rommene gir utsikt over Kristiansand gjestehavn. Her får du fine rom, treningsrom åpen døgnet rundt og moderne konferanselokaler. Vi er et kontantfritt hotell.


Scandic Sørlandet er landsdelens største konferansehotell. Vi rettelegger for alt av små dagsmøter til større landsmøter og konferanser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Scandic Kristiansand Bystranda er Sørlandets største hotell med en idyllisk utsikt over den flotte skjærgården. Et besøk på Aquarama vil være en fulltreffer for hele familien. Her kan du nyte den herlige hotellfrokosten med sand mellom tærne.


Hos Scandic får du det beste fra to verdener. Viden kjent for komfortable senger og byens beste frokost. Det er kort vei fra hotellet til Kilden teater- og konserthus, restauranter, museum, konsertscener og andre opplevelser i Kristiansand. Enkel og trygg nettbooking.


Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Stort utvalg av populære klarsynte som gir deg ærlige svar. Ring en Klarsynt nå! Alltid lave priser.

Dette hotellet er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis frokost og klesvaskfasiliteter. Vi har samlet alle hotell i Kristiansand i ett og samme søk for å gjøre det enklest mulig for våre kunder. På vår nettside kan du velge blant hotell i Kristiansand. For å sikre deg den beste prisen har vi prisgaranti på alle sammen.


Søk etter hotell i Kristiansand som passer dine kriterier og behov. Der er det godt over 3forretninger og butikker. Stay in the centre of Kristiansand , at Bystranda, with Kjevik airport just km away, and km from the nearest train station. The family hotel offers its own playroom, and can also tempt you with the Aquarama water park, which is right next door.


The Kristiansand zoo is just a short drive away. Her er de beste stedene å bo i Kristiansand I Kristiansand har du alle muligheter til å velge overnatting etter egen lyst og lommebok. Bo på hotell eller campingplass, i hytte eller ferieleilighet.


Du kan også bo midt i eventyret: Overnatt i piratlandsbyen Abra Havn, eller i de små, hvite husene i Kardemomme by. Bo i gangavstand til buss, ferje og togstasjoner, kun minutter unna Kjevik flyplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg