onsdag 13. februar 2019

Emmaljunga mondial deluxe pris

Med bag og sportsvogndel som du lett bytter til når barnet blir større. Velg mellom forskjellige understell. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


I denne vognen har barnet både god plass og komfort. Inkludert i prisen kommer også en sittedel, så du kan anvende vognen opp til 3-års alderen. TA KONTAKT MED OSS FØR BESTILLING AV EMMALJUNGA !

Selv om varen er på vår nettbutikk betyr det IKKE at varen er på lager. Mondial duo kombivogn er en tidløs og elegant vogn. Gå med i vår stick- och virkklubb.


Alltid förmånliga medlemspriser! Nordens största stickatklubb. Allt inom garn och tillbehör. Brett utbud av varumärken! Välj på över varumärken!

Se hundrevis av barnevogner og finn den som passer for dere. Her finner du søskenvogn, kombivogn, paraplytrille, joggevogn og mye mer. Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer. Populære merkevarer.


Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Choose between different chassis. Les tester og omtaler før du kjøper.


Alle de tekniske funksjonenene og mulighetene med vognen, gjør den til en førsteklasses opplevelse både for dem som triller og ikke minst for babyen. Specs: Barnevognens vekt 15. Du finner alt fra snøhjul til en varm og koselig vognpose. Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Se beste pris på Emmaljunga Mondial.


We discuss the stroller in relation to functionality under various conditions,. God vogn med store lufthjul med sving på fremhjulan for å lett komme frem på butikk etc, kan låses. Stor bagdel, og sportsdel med stormtrekk. Myggnett og solskjerm inkludert i kalesjen.


Kjempegod vogn som vi har vært veldi fornøyd me!

Vognen er ikke brukt i barnehage og er kun oppbevart inne. Vognen har mange gode løsninger: - Integrert myggnett og solskjerm i kalesjen. Bagdelen har et ventilasjonssystem med luftehull som kan åpnes og stenges etter hvilken.


Kombivogn med god plass og komfort Pent brukt vogn som ikke brukes så mye lenger, grunnet overgang til ny. NXTer en veldig populær modell som er robust og takler å gå på grusveier, men samtidig kompakt når du slår den sammen, og dermed praktisk å pakke inn bagasjen i bilen. NXTer en mindre variant på 90.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg