tirsdag 5. februar 2019

Schmidt premiumkennel hundebur

Søk Kennel Hundebur. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Schmidt Premium-Kennel hundebur. Svært robust konstruksjon med innovativ forsterkning i kjøreretningen (kollisjonsbelte).


Burene er robuste med stålkjerner i hjørnene.

Lav vekt gjør det enkelt å flytte på buret om nødvendig. VarioCage hundebur. Sikkerhetsgodkjente hundebur og hengere. Vi kan spesiallage bur til ditt behov. Tre produkter oppnådde stjerner.


Testen er gjennomført i regi av den sveitsiske bilorganisasjonen TCS. Burets egenskaper får i tillegg følgende karakteristikker: Buret festes med trepunkt belte i baksetet på bilen. Lett å håndtere og å installere i. Et robust metallbur som er forankret til bilen er den klart sikreste måten å frakte hunden på.

Buret er beregnet for plassering i baksetet på bilen. Thank you for visiting our! Naturally, we are trying to keep our site up to date.


In case that you have further questions we are happy to answer them. Det går langt dårligere for burene i metallnetting og plast. Depositum bur til Citroeng Aircross. Durch die hohe Flexibilität und Qualität können Kundenwünsche schnell und zuverlässig realisieren werden.


Allerdings hat diese Qualität auch. Testvinneren er beregnet for bruk i baksetet. To andre metallbur til bruk i bagasjerom fikk også toppresultat med fem stjerner.


Brukt i toyota yaris verso varebil, og har der passet akkurat i bredden (bredde cm). Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Alle dobbeltbur har uttagbar.


Find et hundebur på tilbud på GulogGratis. Når du har købt et godt hundebur på GulogGratis. Hundeburet bør placeres et rum uden træk, og hvor rumtemperaturen hverken er for kold eller for varm.


Gummimatte festet med borrelåser i bunn sikrer et komfortabelt og sklisikkert opphold for hunden under bilturen. Vi har resultater for Dobbelt hundebur til salgs til de beste prisene.

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg