torsdag 21. februar 2019

Dåpstakkekort tekst

Lag takkekort etter dåpen basert på en av våre gratis maler som du kan personalisere ved å sette inn dine egne bilder og en hyggelig tekst. Er ikke inspirasjonen tilstede kan teksten i våre maler brukes som et utgangspunkt. Takkekort med dine bilder til fødsel, barnedåp og navnedag. Kortshop leverer takkekort med individualisering, navn og gave trykkes i hvert enkelt kort.


Tenkte sende ut dåpstakkekort , men litt usikker på hva slags tekst som bør stå på et slikt. Har bestilt takkekort fra fotoknudsen, det er sånne fototakkekort. Papir av høy kvalitet med en glatt silkeaktig og svakt reflekterende overflate som sikrer en vakker finish på dine bilder. Halvmatt papir passer godt til alle typer design, både med bilder og tekst.


Etter gode tips har jeg bestemt meg for å klippe ut bildet fra de takkekortene jeg har, og lime på et annet kort, med selvvalgt tekst. Anonym bruker skrev: Hva forventer du egentlig her inne, folk svarer vel oftere ut i fra følelser enn kunnskap Anonymkode: a6ca6. Jeg svarte på det anonym8spurte meg om. Men når man ytrer seg om noe uten å. Hva skriver man i dåpstakkekortene? Tekst til dåps-takkekort, noen forslag?


Hvis de ikke engang klarer noe så enkelt, som å lage takkekort, så burde de kanskje ikke fått barn. Jeg kan love at de vil få vanskeligere oppgaver enn det fremover. Under finner du forslag til tekst på takkekort i forbindelse med konfirmasjon. Dåpstakkekort Lenashobbyblogg: D pskort til gutt Lenashobbyblogg: D pskort til gutt.


Barnet holdes godt p plass, men byle, ryggsttte og belte. Vi presenterer gull, sølv og kobberfolie for tusenvis av design. Bare legg til bildene dine sammen med tekst og kortene dine er ferdige på noen minutter! Fotokalendere Nyt favorittbildene dine året rundt. Skal bestille sånne ferdige fra Elkjøp, samme tekst på alle.


Kan jeg skrive: Tusen takk for gaven jeg fikk til dåpen min, Klem fra Mina. Føler det er litt lite. Spørsmål om formulering i dåpstakkekort ! Opprinnelig lagt inn av Kirsebær, her.


Hvis du skal sende ut takkekort så lenge etter dåpen ville jeg hatt med en festlig setning om tiden som har gått ja. Forberedelser til dåpen til datteren til kusinen min. Rosa kort og rosa cupcakes. Noen dæsjer rød konditorfarge i glasuren, og vips så e. Det finnes ikke noen bedre måte å si takk på enn med et egendefinert kort laget med Canva. Glem uoriginale standardkort – sett ditt personlige preg på kortet ved å redigere ett av de flotte oppsettene våre.


Vi lagrer alle dine design i skyen, slik at du kan få tilgang til dem på nettet fra hvor som helst, eller rett på din mobile enhet med våre gratis iOS- og Android-apper. Det er kjempelett å lage takkekort også! Bare åpne invitasjonen, kopier designet og tilpass den med ønsket tekst. Det var jo bare kjempemorro! Men så fikk jeg det travelt med dåpstakkekort (Melissa døpte seg seint), og da valgte jeg å bestille takkekort fra Fame og den bildesereien vi tok hos dem.


Det ble ikke dyrt heller, ville ikke blitt billigere om vi lagde dem selv engang. Nå har jeg fått tilbud om å kjøpe en cd med alle bildene vi plukket ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg