mandag 18. februar 2019

Kypros vær

Se våre beste hotell og bestill enkelt her. Værvarsel for millioner steder i verden! Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester. Temperaturene er fremdeles gode med grader på dagtid og en badetemperatur på like mye!


Kypros i oktober er svært populært.

Dette innholdet vil du kunne finne igjen på våre nye nettsider under værvarselet. Her kan du lese mer om pågående endringer. Er det badetemperaturen som er viktigst for deg? Eller ønsker du å vite hvor varme kveldene er slik at du kan pakke riktig? Gjennomsnittstemperaturene nedenfor viser deg hva du kan se frem til.


Internasjonale stedsnavn på Yr er hentet fra databasen Geonames. Nordiske språk: Larnaca (svensk), Larnaka (norsk, finsk).

Andre språk: Larnaca (spansk, engelsk), Larnaka (tysk), لارناکا (persisk), Citium (fransk), ラルナカ (japansk), Ларнака (russisk). Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. Observasjoner har fått et nytt hjem.


Velger du å kjøpe tilslutningsbilletter på egenhånd må du selv dekke utgiftene i forbindelse med å kjøpe nye billetter, om avreisetiden fra Oslo skulle endre seg. Vær oppmerksom på at programmet også er veiledende og endringer kan forekomme. Etter lett vekslende vær med enkelte regnbyger i morgentimene blir været vekslende til tett skydekke, men stort sett ing. På den måten vil du være bedre forberedt til turen.


De varmeste månedene er Juli og August. Her er det tørre sommre, med høye temperaturer og høy luftfuktighet,. Her får du en oversikt over forventet vær og temperatur for alle våre fantastiske reisemål i Larnaka. Finn ferien hos Ving.


Det er mange muligheter for å finne sol og varme i oktober. Du kan nyte lune høsttemperaturer i Sør-Europa og California, varme og solsikkert vær i Egypt og på Kanariøyene, og et tropisk klima på eksotiske reisemål som Kapp Verde, Thailan Bali og Dubai. Kjapt og lekende lett å booke med. Tidlig om morgenen er det vekslende skydekke, men stort sett ingen nedbør.


Allerede om formiddagen blir det vekslende skydekke.

Den tyske regjeringen enig med delstater om plan for kullavvikling. Variasjon i temperatur og nedbør er stort sett styrt av høyden, og til en viss grad av avstanden til sjøen. Reise vær og klima. Gjennom spørsmål og svar, forsøker vi å gi endel faktisk informasjon. April er en rolig måned med mye sol om dagen og litt kaldere vær på natten.


Nattemperaturen er rundt grader. Tabellene under viser deg viktige gjennomsnittsdata når det gjelder vær og klima på ditt reisemål. Nederste kolonne viser tallene for Oslo for at det skal være enklere å få en forståelse for hvordan været faktisk er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg