mandag 25. februar 2019

Telt til barnerom

Spar opptil på våre outlet sider i dag! Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Her finner du et finfint utvalg av lekre og holdbare tipi- telt barna kan sette opp inne på barnerommet.


Perfekt til kreativ og morsom barnelek i timevis! Her på Jollyroom har vi Nordens største utvalg til barnerommet.

Vi har barnemøbler, barnesenger, belysning, sengetøy, innredning, praktiske oppbevaringsløsniner og mye mer! Alle måltider i løpet av dagen er viktige, men Anna og Clara liker godt å gjøre noe ekstra ut av frokosten. Når de sammen sitter rundt frokostbordet og nyter hver sin kopp kaffe, får dagen nemlig langsomt lov til å komme i gang. Velkommen til viivilla. Som medlem på viivilla.


Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser.

Inter IKEA Services B. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Innrede et barnerom ? Kid har gardiner, dyner, sengetøy med mer. Alt du trenger for å skape det perfekte barnerommet. Bestill fra vår nettbutikk i dag!


Hvilket telt trenger du til teltturen? Vi gjør det enkelt å finne beste telt til den beste prisen. Med telt kommer du tettere på naturen på fjelltur. Men skal du ha enmannstelt, tomannstelt, eller et stort familietelt?


For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen!


Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask.

Et funksjonelt barnerom trenger ikke være kjedelig. Her er noen tips til hva du bør tenke på når du pusser opp. Bruk telt og tepper for et lunt og lekent uttrykk. Et telt er både dekorativt, lunt og spennende for de minste. Det kan lages eller kjøpes og passer inn i de fleste miljøer.


Hvorfor bruke en kjedelig lampe når den lille kan glede seg over en barnelampe som ser ut som en koselig elefant, eller en luftballong, eller kanskje som månefar selv? Når du dekorerer barnerommet med viktige ting som seng og lamper, det er da moroa begynner. På tide å pynte rommet og gjøre noe ekstra personlig.


Det er som du vet detaljene som gjør rommet. Babblarna Bobbos bokstøtte holder orden på bøker, mens Elsa fra Disneys Frost kan være et superkul veggpynt. En fin tapet sammen med en målestav gjør at du aldri går glipp av centimeter som har. Multifunksjonelle møbler er smart på et barnerom som skal være et sted for både lek og søvn.


Denne kombinerer oppbevaring, sofa, seng, klatrevegg og skrivebord. Høyseng,Fenris med uttrekkbar sofa fra Manis-H, eventuell skrivebords­modul kommer i tillegg. Er du riktig vågal kan du dekorere en hel vegg med morsomme knagger til barnerom.


KNOTTER TIL BARNEROM. En kjedelig kommode kan friskes opp med knotter som passer til barnerom. Match med øvrig interiør, bilder, tekstiler, noen fine knagger og vips så har du et spennende og innbydende barnerom som barna garantert vil elske. Gjør dem glade med lekehus og telt fra BR.


Selv om lekehusene og teltene er beregnet til morsom utendørslek, så kan de selvfølgelig også bli brukt til å sove i – både i hagen, i stuen eller på barnerommet. Med lekehus og telt fra BR kan ungene dine invitere vennene hjem hos dere og få en fin dag og kveld sammen. Bruk dem på barnerom eller i stua. Enkle å sette sammen og garanterer mange timer med moro. Skap et barnerom som innbyr til fantasi, lek og læring!


Gjør barneværelset til rommet barnet ditt ønsker å både leke og sove. TIPI TELT Vi hopper av glede med barna og nå kan du sikre deg denne favoritten. Har selv dette teltet, om mine 3'små elsker det.


Det blir brukt til lek ute og inne. Har de overnattingsbesøk er tipi teltet fast overnattingsplass ☺️ sååå søtt å være på tur inne på soverommet. Barnerom favoritt nr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg