fredag 22. februar 2019

Hairport flisa

Er dette ditt firma? Hairport Flisa fra , Innlandet. Vi vektlegger kvalitet og personlig service, og våre frisører holdes oppdatert på trender gjennom kurs og kvalitetssikring. Vi er stolte av vårt opplæringsprogram for frisørlærlinger, og kan vise til gode resultater!


Du finner oss i ditt nærområde i Akershus og Hedmark. Vi tilbyr både drop in og timebestilling. Bestill time hos vår Kérastase-salong i FLISA og motta profesjonell hårpleie, service og råd. I HAIRPORT FLISA AS finner du produkter fra Kérastase som er et annerkjent merke innen profesjonell hårpleie. Besøk vår salong i FLISA og nyt en eksepsjonell opplevelse.


Se kontaktinfo, prislister, kart og andres erfaringer med denne frisøren. Finn billigste frisør i Åsnes. Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Vi innehar også spesialkompetanse innenfor.


Ditt søk på hairport flisa ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Våre salonger ligger spredt over hele Østlandet. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge.


Kaffegata Flisa (Åsnes, Hedmark) Vis nummer. HAIRPORT FLISA AS offers unique solutions and the latest trends in haircuts, hair color, care and styling for a total look. Trust the professional expertise of your hairdresser in FLISA. Visste du at: Frisyre er den formen en persons hår har blitt klippet og pleiet i. Mennesker har til alle tider pleiet deres hår nøye. Skikker har variert mye gjennom historien, samt fra sted til sted.


Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å klikke på Jeg godtar, eller bruker nettstedet vårt, samtykker du til bruk av cookies. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Flisa Stormarked ligger midt i Flisa Sentrum, med forretninger under samme tak. Se på kortet Home Find en salon Resultat av søket DINE KÉRASTASE-SALONGER.


Andre siden av speilet er en frisør salong som ligger midt i hjertet på Flisa. Hos oss er det hår, mote og velvære som står i fokus. Med en koselig atmosfære er dette et sted du kan komme å koble litt av fra hverdags stress. Og unne deg litt hverdags luksus. I tillegg til frisørsalong vil du kunne få andre behandlinger hos oss.


Flobergsjordet Flisa. Salong Unni og Salong Tina. Flisa - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Motta ditt søk Flisa gratis på SMS. Her er oversikten over bedrifter som vil bli omfattet av en eventuell streik i privat sektor.


Meklingsfristen utløper 31.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg