tirsdag 12. februar 2019

Maiskrem rømme

På vår Josper kullgrill griller vi alt fra deilige fileter til hjemmelagede burgere, fisk, vegetarretter og mye annet godt. Graffis signaturrett er deleretten Grillfest som etterhvert har blitt kjent langt utenfor byens grenser, og kan anbefales på det varmeste. Varier gjerne med å tilsette 1-ss srirachasaus. La sausen stå å trekke i minst minutter før servering.


Maiskrem rømme

Limerømme bør lages samme dag som den skal serveres. Ha smøret i en kjele og fres maiskornene et par minutter. Ha mais i en foodprocessor og kjør til en jevn krem. Mos avokado sammen med salt og pepper.


Rør inn tacokrydder i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig. Bland inn revet ost. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.


Hjemmelaget Ketchup kr. Tomatisert Peppersaus kr. Burger med hotsaus, jalapenos, rømme og grønnkålslaw, i briochebrød med hamburgerdressing, dijonmajones, rødløk, sylteagurk og salat vendt i fransk dressing. Serveres med Chilifries og valgfri 33l drikke.


Et lite middagstips sent en onsdags kveld. Her hjemme har vi fått skikkelig dilla på maiskrem etter at vi smakte det på en restaurant her i byen. Likevel har det ikke falt meg inn før nå å lage det selv.


Slik gjer du: Sett ovnen på 1grader over- og undervarme. Steik kyllingfilet og rødløk. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kylling er enkel og populær middag, både til hverdags og helg. Her kommer en ny variant med appelsinsaus, som serveres med en fargerik og smakfull lun gulrotsalat med kikerter, mandler og feta.


Oppskrifter til alle anledninger! Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat. Barbequekoteletter med maiskrem , glaserte gulerøtter, saltbakte poteter og granateple. Også litt olje til steking.


Vi serverer både frokost, lunsj, middag, småretter, og noe godt til kaffen. HOTMENY Hotburger med hotsaus, jalapenos, rømme og grønnkålslaw. GRAFFI PEPPER Vendes i pepper, serveres med maiskrem , bønnestuing, peppersaus og grillfries. Handle matvarer på nett og få MENY-kvaliteten, det store utvalget og alle tilbudene levert rett hjem!


Fin-været og sommeren er i anmars og tiden er inne for grilling. Og er det dårlig vær, egner disse sausene seg like godt til ovnsbakt kjøtt og fisk. Dette erstatter både saus og salatdressing hos oss. Hva med å kombinere taco og burger i ett?


Overrask barna med en saftig og smakfull burger laget på kjøttdeig av svin, tacokrydder og ost. Server med tomater, avokadomos en deilig maiskrem og topp med tortillachips. Selv om denne oppskriften på fylte bakte poteter ved første øyekast kan se ut som en glorifisert potetstappe, garanterer jeg at dette er blant de beste potetene du har smakt. Tacoen kan lages på mange måter og det går an å variere på utallige måter med tilbehør og toppings.


Lag hjemmelaget tacokrydder, guacamole, tacosaus og lefser helt selv - her er tilbehøret du må ha til taco!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg