tirsdag 19. februar 2019

Sjokoladekake med krem inni

Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her. Brownieskaken med nutella.

Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash og spar opp til. Stort utvalg av skjønnhetsprodukter, hårpleie og mye mer til kvinner og menn.


Sjokoladekaker er godt, og spesielt barn synes dette er toppen:-) Da liker de ofte sjokolade smørkrem inni og ikke fløtekrembaserte fyll. Vaniljesukker og kakao tilsettes sammen med kaffe. Pisk fyllet opp med en hurtigmikser. Vær forsiktig så det ikke skiller seg.


Del kakebunnen i tre.

Ha aprikossyltetøy i det nederste laget og fyll i resten av lagene. Bruk gjerne noe av kremen til pynt. Pynt ellers kaken med det du måtte ønske. Det kan jo tippe begge veier – noen vil sikkert bli begeistret over en god sjokoladekake , mens andre blir skuffet over at det ikke er den vanlige snickerskaka.


Da kan du jo bare surfe videre. Min kake er en sjokoladekake med lite fett og sukker i selve kaken. Den er temmelig mørk og har mye sjokoladesmak.


Super-rask sjokoladekake du rører sammen på 1-2-3! For noen dager siden lovet jeg dere min versjon av posekaka. Den du barer rører sammen på under et halvt minutt.


Den ble veldig fluffy, lettspist og med min favorittglasur på toppen, slett ikke verst. Velkommen til krem -dott-no! Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen. Jeg er utdannet konditor og har drevet krem.


På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker, desserter, is og konfekt. Kakebunnen er utrolig saftig og myk og har veldig god smak av sjokolade. Kaken er fylt med ferdigkjøpt vaniljekrem og dekket med deilig sjokoladeglasur.

Litt kaffelikør setter eksta piff på kaken, men kan sløyfes. Hvis du vil kan du pynte kaken med mandelflarn som på bildet, eller du kan velge helt annen pynt. Frem til jeg fikk dette tipset, har jeg alltid laget Sjokoladekake med kefir som langpannekake, men i et møte vi hadde, fortalte Marianne meg at hun av og til har laget denne kaken som rund kake og pyntet med masse bær.


Det hørtes så godt ut at jeg dro rett hjem fra møtet vårt og bakte denne kaken. Resultatet ble en nydelig kake! Røra var mistenkelig tynn, og ferdig kake likeså. Sprø utenpå, myk inni , og dønn flat.


Brukte langpanne med samme mål som i oppskriften. Gikk så for en klassisk fremgangsmåte med å piske smør og sukker hvitt osv, og fikk et mye bedre resultat. Nå er jeg ingen garvet baker, mulig denne funker for andre med litt mer erfaring.


Café Stings sjokoladekake er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem! Jeg fant oppskriften på nettet for mange år siden, og kaken skal etter sigende stamme fra Café Sting i Stavanger. Kaken ble veldig flat selv om jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke.


Denne kaken smaker fantastisk! Kremen tok lang tid å få kald nok til å ta på og enn måtte følge veldig med så den ikke ble for kald så den var vanskelig å få smurt utover. Ville heller valgt en vanlig krem isteden. Til ethvert bursdagsselskap bør det stå en sjokoladekake på bordet, ikke minst til 17. Martha på elleve har to helt spesielle favoritter på krem.


Det er langpanne sjokoladekake og tropisk aroma. Det måtte bli en kombinasjon. En sjokoladekake med helt, helt mild sjokoladesmak…. Her består kakebunnen av en helt vanlig, luftig sukkerbrødsbunn. Sjokoladesmaken kommer av den lyse sjokoladekremen som has inni og utenpå kaken.


Dette er en kake som selv de aller minste kakemonsene vil sette pris på! Sjokoladekake kan du for eksempel dekke med mørk glasur som du lager mønster i med en gaffel, eller du kan lage en deilig smørkrem. Har du kakesprøyte, kan du først dekke hele kaken med smørkrem. Deretter fyller du resten av smørkremen i kakesprøyten og avslutter med å lage lekre mønstre. Her er oppskrift på en skikkelig kosekake som kan forberedes og oppbevares i kjøleskapet.


Du kan også dekke kaken med vanlig, lys krem. I denne herlige sjokoladekaken , bruker vi en bunn laget av mandler, eggehviter og sukker. Server kaken gjerne sammen med pisket krem og pynt med friske bær eller frukt på toppen.


Det har vært mange år jeg ikke har spist sjokoladekake grunnet minner av tørr kake som faller av gaffelen i mange biter og som må skylles ned med væske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg