onsdag 13. februar 2019

Digitalt gavekort

Digitalt gavekort

Nordens største spa-anlegg med mange fasiliteter. Gi bort en opplevelse her! Bestill gavekort her! Alle blir glade for en opplevelse Finn en perfekt opplevelsesgave.


Digitalt gavekort

Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Støtt lokale, norske motebutikker og kjøp dine favorittmerker på Miinto. Velg hvilket fylke du vil se oversikt over kjøpesenter og hotell som tar imot dittgavekort. Her kan du ikke hente ut gavekort med hentekode på sms.


Når du kjøper et digitalt gavekort på web eller i Fixit-appen, vil mottakeren få en SMS fra avsenderens mobilnummer med informasjon om at vedkommende har fått et gavekort som kan benyttes hos oss. I SMSen er det en lenke til en webside der mottakeren kan se gavekortet og en eventuell personlig hilsen fra avsender. Du og vennen din må begge ha en Steam-konto, og dere må være venner på Steam.


Du kan kjøpe digitale gavekort på Steam for enhver bruker som du har hatt på vennelisten din i minst dager. Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke eksisterende lommebokpenger til å kjøpe et digitalt gavekort. Dette er et digitalt gavekort som du får tilsendt på e-post (PDF). Se våre andre gavekort – Fødselsbevis, Skolestipend for jenter, Girl Power m. Usikker på hva du skal kjøpe?


Våre digitale gavekort lar mottakeren selv velge blant våre mange morsomme og lærerike varer. Mottakeren får en epost med din hilsen. Leveranse: – Ditt digitale gavekort kode vil bli sent til e-posten som brukes ved utsjekk. PC-SPILL: Hos Steam kan du kjøpe virtuelle gavekort dersom både du og mottakeren har konto. Foto: STEAM Vis mer.


Digitalt gavekort

Steam er verdens største nettbutikk for nedlastbare PC-spill. Fysiske gavekort for Steam finnes rundt om i spillbutikkene, men du kan også kjøpe enkeltspill digitalt som gave via nettstedet deres. På nett kan du velge å motta faktura (som må betales før gavekortene produseres og sendes ut).


På kjøpesenteret kan du bestille gavekort mot rekvisisjon. Et gavekort fra Miinto er perfekt til kvinner som er glad i klær og mote. Vi har et bredt utvalg av klær, sko, accessories og sportsklær. Du må legge til e-post og navn til mottakeren, og du kan velge å legge til en melding som vil bli lagt ved gavekortet.


Hvor lenge gjelder gavekortet? Du ser gyldighetstiden når du går inn på saldokontrollen over. Hvordan betaler jeg med et gavekort ? GAVEKORT FOR BEDRIFT.


Belønne dine kunder eller ansatte med et valgfritt arrangement innen musikk, teater, sport, etc. Gavekortet gjelder i to år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg