onsdag 27. februar 2019

Dikt om hvor vakker du er

Finn laveste nettpris her. Dersom De finner dikt som De liker eller annen nyttig informasjon på Internett så bør De skrive ut en kopi eller lagre nettsiden lokalt. Les og nyt dikt på Internett mens De kan!


Dette diktet avslutter den lille samlingen med dikt fra Lyrikk1 en samling jeg er godt fornøyd med. Også er avslutningsdiktet er fint, særlig er avslutningslinjen viktig og gjør det hele ikke bare fint, men også sant. Og så stod verden stille.

Alle ting var som jeg ville. Du lyser opp ethvert rom med ditt strålende smil Jeg elsker deg over alt annet, i mitt hjerte er det ikke tvil. Vårdikt – Dikt av 23. En liten lærke, kom endelig hjem, setter seg i selja og synger, nå kom jeg omsider frem En fuglesang så vakker , har jeg aldri hørt, den fyller hjertet med varme, Ja, jeg blir nesten rørt.


For et sikrere vårtegn, er det vanskelig å finne, endelig blir det varmere vær, og vinteren vil forsvinne. Nidelven stille og vakker du er , Her hvor jeg går og drømmer. Drømmer om deg som jeg hadde så kjær, Nu er det bare minner.


Den Gamle bybro er lykkens portal, Sammen vi seiler i stjerners korall. Nidelven, stille og vakker du er , Her hvor jeg går og drømmer.

På denne siden vil jeg legge ut dikt jeg har brukt i vielser. En unitarvielse kan være så mangt – noen ønsker et religiøst innhol andre ikke – og det finnes dikt som passer alle slags vielser, og alle slags par. Håper at leserne også kan bidra med fine bryllupsdikt – eller dikt som passer til bryllup, brudepar. En blogg for dikt om emner som kjærlighet og savn til. Det er en vakker natt Hvor stjernene synger rosa toner av sterke følelser i. Linda Klakken – Hjemover.


Selv om jeg ikke alltid vet hvor du er bærer jeg smilet ditt som et lite kompass på innerlomma. Tor Jonsson – Norsk kjærleikssong. Eg er grana, mørk og stur. Behov for synonymer til VAKKER for å løse et kryssord? Du er brur under fager himmel.


Vakker har 1treff. Vi har også synonym til behagelig, deilig og fager. Jeg er litt fan av sånne søte sms dikt , og synes de kan være koselige å sende til noen jeg bryr meg ekstra om.


Synes dette er fint: Noen ganger i livet finner man amuletter som bringer lykke og glede skulle gjerne hengt deg rundt halsen men det går jo ikke. Så jeg bærer deg i hjertet istedet. En liten side med kjente og kjære sitater,kloke or dikt ,forfattere,lykke,kjærlighet,sorg og barn.


Vi tenger alle gode ord.

Så Jeg skal vise deg en vei. Der hvor ingen kunne oss skille. Jeg trenger ikke noe mer enn deg. Jeg er en gammel mann, og vet om mange svært mange ting det går an bekymre seg for - men de fleste av dem skjedde aldri.


Hvor ville jeg dog gjerne at jeg igjen deg så! Akk, kjære mai, hvor gjerne gad jeg i marken gå! Men nå seg lerken svinger mot sky med liflig slag, på engen om å springe det er en annen sak! Du kaller det vakker musikk Det er hardt å være en taper, der hvor tapere er forbudt. Hvor vakker er vel ikke kjærlighet som aldri går tapt Og hvor lysere er vel ikke kvelder som deles i kjærlighet.


Så vidunderlig vakker blomster glød. Du smiler når Skauģi antall år, Ikke vær trist, og hvis håret er fallende snø. Anniversary Baby Birthday Book Card Brudeparet: Dikt og Ordtak Bursdag: Dikt og Visdomsord Car-fire Cards for men Center Step Card Chocolate Card Christmas Circular Side Step Card Clean and Simple Confirmation Congratulation Criss Cross Card Diamond Fold Card Diaper Fold Card Door Hanger Double Frame Card DT Kenny K Krafty Girlz DT Kort O Mania.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg