fredag 1. februar 2019

Tallinn med barn

Tallinn med barn

Bestill med sikkerhet. Nyt utrolige opplevelser, uansett hvor du skal. Nyt kundestøtte døgnet rundt – over hele verden. Få maks ut av sightseeingen! Oppdag byen fra vannet.


Tallinn med barn

Book de mest populære opplevelsene. Hundrevis av muligheter. Se byen slik du vil oppleve den. De beste aktivitetene for deg. Se vårt utvalg av pakkereiser, flybilletter og hotell her.


Stort utvalg av hotell i Tallinn. Reis med Ving i dag! Kjapt og lekende lett å booke med. Tallinn med sin meget godt bevarte middelalderby bør kunne vekke eventyrlysten hos de fleste barn.


Sier man til barna at i år går turen til Paris, tar det ikke lang tid før smilene kommer og reisefeberen begynner å sette seg. Men når man sier at i år går turen til Tallinn , mottas det med et litt spørrende blikk og en dempet entusiasme. Lahemaa – en nasjonalpark med to flotte herskapshus, Sagadi og Palmse – en time unna Tallinn med bil. Pirita – et stort og populært feriested ved sjøen noen kilometer nordøst for Tallinn.


Pärnu – en kystby to timer sør for Tallinn med buss eller tog. Noen som har vært i Tallinn ? Vi har aldri vært i Estlan og tenkte det ville vært morsomt å oppleve. La barna leke fra seg på Skypark. Har man med seg barn til Tallinn så kan noen timer på Skypark bli en ordentlig suksess.


Tallinn med barn

Skypark er som et lite lekelan med blant annet flere trampoliner og hinderløyper. Her finnes det også flere spill, mulighet til å få prøve sumobryting samt en rekke andre attraksjoner. Ting å gjøre i Tallinn : Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Tallinn , Estland på TripAdvisor.


I Tallinn hittar du inte bara ett, utan två barnmuseum. Museet i Kalamaja har två våningar med leksaker från medeltiden till modern ti samt lekhörnor och workshops. Museet i Kadriorgparken, i en liten historisk byggnad med torn, är perfekt för den leksugne. Koidula 21C i Kadriorg.


Tallinn med barn

Skal til Estlands hovedstad Tallinn om en drøy uke, har vært der gang tidligere men det begynner å bli noen årsiden. Men det vanlige spørsmålet som ofte går igjen er hva kan man gjøre? Har hørt at det skal ligge en fornøyelsespark (eller noe i den duren) rett uten for Tallinn , gammlebyen er vell også verdt et besøk. Här kommer en riktigt bra lista på barnvänliga aktiviteter i Tallinn.


Listan är skriven av Per Jarl, som med familj bor i Tallinn och driver barnresebutiken. Et alternativ er å besøke Lido-komplekset. Det finnes mange alternativer for deg som reiser til Riga med barn. Det er en stor fornøyelsespark som tilbyr kjøreskole for barn , klatrevegger, spisesteder og mye annet. Om vinteren er det skøytebane her.


Ikke bli overrasket om det er mange mennesker i helgene. Det er tid for dyr, og år gamle Tallinn Zoo venter på deg. Den hyggelig dyreparken huser både fjellgeiter, isbjørner, haier og rovfugler. Også dyr av de mer eksotiske artene – slik som løver, slanger og tigre – holder til her.


Kullo barnegalleri – et galleri for og av barn – er verdt et besøk. Våre beste Tallinn -tips! Når du reiser på et cruise med oss har du syv timer i land til å oppleve Tallinn. Du rekker både å oppdage den vakre gamlebyen og se det moderne området Telliskivi, handle på markedet Balti Jaama turg og spise godt på noen fantastiske restauranter. Vidar Pedersen og Terje Axelsen til Gardermoen og hentet barn fra Tallinn i Estlan som skulle til Norge for å feire jul.


TALLINN (VG) Med sin godt bevarte km lange ringmur og trange brosteinssmug er gamlebyen Tallinns største attraksjon i seg selv. Det er i gamlebyen du finner det du leter etter. Tallinn for de aktive Er du heldig med været så er det herlig å tilbringe dagene. Det lages en rekke arrangementer for både barn og voksne og både barer og restauranter byr på levende.


Det er forresten fortsatt lov å røyke inne i Tallinn. Litt utenfor den verneverdige gamlebyen ligger flere moderne barer med lange drinkmenyer, og nattklubber der danseløvene kan brenne kalorier. Tallinns turistkontor har en hjemmeside med info om de mest populære kroene, barene og utestedene (se lenken under).


Tallinn har et livlig uteliv med mange barer, kafeer, puber og nattklubber å velge mellom. Les mer om barer og nattklubber i Tallinn her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg