torsdag 14. februar 2019

Dusjkabinett med lys

Dusjkabinett med lys

Standar steam og massasjedusj i mange størrelser. Smarte og elegante løsninger til badet. Se våre dusjkabinett! Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp i dag med gunstige tilbud!


Om ønskelig kan varer hentes direkte fra vårt lager. Dusjkabinetter kan vi levere i mange ulike størrelser og utførelser. Vi tilbyr også frakt over hele Norge. Vi samarbeider med flere forhandlere, både Norske, Polske og leverandører fra Kina.


Start hver morgen – eller avslutt hver dag i ditt splitter nye dusjkabinett. Alle våre modeller er enkle å montere og ser svært stilige ut i ethvert bad! Enten du går for en liten og enkel variant, eller du har større plass og ønsker et dusjkabinett med badekar, er du sikret å finne en dusj som passer for ditt hjem og din familie hos oss. Noen dusjkabinett er helt komplette hvor det medfølger blandebatteri og dusjsett, mens andre leveres kun med dusjsett. Til sistnevnte må du kjøpe et blandebatteri i tillegg (et termostatbatteri anbefales).


Enkelte modeller leveres også med takdusj, og noen leverer med integrerte hyller. Vi har dusjkabinetter fra blant annet INR, Macro og Sanipro, hvor de vanligste størrelsene er 70×9 80×8 80×9 90×og 100×1cm. Speil med lys På denne siden finner du speil og speilskap spesielt egnet til ditt baderom. Speilene fås både med og uten skap og lys. Du kan bestille direkte via hjemmesiden, og levering skjer selvfølgelig direkte hjem til din dør.


Et dusjkabinett med rette hjørner vil ta opp mer plass enn et med buet front. Til gjengjeld vil det gi bedre plass innvendig. Skal du for eksempel ha en dusjløsning på bad nummer to eller på hytta, kan dusjkabinett være en praktisk løsning. Designmessig er det ikke mange elementer som skiller kabinettene fra hverandre. Vær oppmerksom på at det er betydelige kvalitetsforskjeller på dusjkabinetter og dusjhjørner blant tilbyderne.


Dusjkabinett med lys

Du ønsker selvsagt å være trygg på at du får en løsning som holder tett, er holdbar og som har et fornuftig, attraktivt design for nettopp ditt baderom. Speilet er med på å løfte designet på badet ditt. Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Firkantet, rundt eller fasett.


Frostet eller klart glass. Forny baderommet med dette dusjkabinettet fra Curaqua. Den stilrene utformingen med aluminiumsdetaljer passer perfekt på alle typer bad.


Dusjkabinett med lys

Det rene formspråket med rette linjer består av aluminiumsprofiler og vegger av klart glass. Håndtaket på skyvedørene er også en. Søk etter dusjkabinett 80x1på Kelkoo. Combi er designet slik at den passer perfekt på bad med skråtak!


Sammenlign tilbud på dusjkabinett 80x1fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Kombinert boblebad og dusjkabin som passer for store og små. OBS: nakkestøtten kommer i fargen hvit, og ikke i svart som avbildet.


Dusjkabinett med lys

Hurtig Levering av Kjente Merkevarer til Faste Lave Priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg