torsdag 7. februar 2019

Saus til fiskekaker og pasta

Saus til fiskekaker og pasta

Bestill nå og betal ved utsjekking. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Saus til fiskekaker og pasta

For å unngå matsvinn og spare ti kan det være fint å ty til restemiddag. Men da er det viktig å sørge for at restene oppbevares riktig. Fiskekaker er et sunt og godt middagstips. Denne smakfulle oppskriften på pastasalat med fiskekaker er enkel og faller fort i smak hos både store og små. Prøv den neste gang dere skal lage mat til mange.


Saus : Lag bruning av. Ta gryta til side og tilsett dl vann. Frisk, fyldig og spennende saus med masse gode smaker. Passer supert til fiskekaker men kan også brukes til både kjøtt, kylling og fisk.


Dressing til fiskekaker ( og egentlig alt av fisk, kjøtt og kylling som er stekt eller grillet). Det finnes et hav av muligheter til spennende tilbehør til fiskekakene! Her er tre forslag til en litt annerledes fiskekakemiddag. Form farsen til fiskekaker og steik på middels varme i litt smør til en gyllen farge.


Server med det tilbehøret du ønsker! Som valgfri melk brukte eg kokosmelk light for fyldighet, smak og melkefri variant, men man kan også bruke anna melk, eller evt. Væt håndflatene med vann og form små, avlange fiskekaker. Smelt sammen smør og olje i en stekepanne og stek fiskekakene i 3–minutter, på litt over medium varme, på begge sider. Legg risnudlene i en stor bolle.


Saus til fiskekaker og pasta

Tilsett ts salt og hell over nok lunkent vann til at det dekker godt. La det ligge slik i noen minutter til nudlene er myke. Denne oppskriften med avokado og pastasalat er enkel og tar kort tid å lage. Perfekt for dager du har det litt travelt og har lyst på noe smakfullt til middag! Lærer du deg disse sausene, trenger du aldri mer bruke pose.


Her er ti oppskrifter på hjemmelagd saus til kjøtt, fisk, fugl, pasta og pizza. Ostesaus: Dette er en kremaktig og fyldig saus som er ideell hvis du vil bruke opp osterester. I går hadde jeg ånden over meg og laget en stor porsjon fiskekaker , så det blir selvsagt middag i dag. Spørsmålet er: Hva kan jeg ha til saus (som ikke er alt for usunt)? Jeg synes remulade er godt på fiskekaker , men det er jo fryktelig fett.


Saus til fiskekaker og pasta

Brunsaus på fiskekaker synes jeg er helt grusomt. Her har vi samlet tre enkle og smakfulle tilbehør som passer perfekt til fiskekaker. Alle oppskriftene kan lages på bare minutter og er nok til fire personer. Det er lillelørdag og egentlig så burde eg vell delt ei søt og god oppskrift, men idag er det fisk på menyen altså.


Oppskrift på ostesaus som du kan bruke som saus til pasta eller i lasagne. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Mamma pleide å ha karri i den hvite sausen sin og det smaker kjempegodt til fisk. Mengde krydder er det bare å smake seg til ettersom hvor sterkt krydret man vil ha det, men det er godt med en smakfull saus til en ellers ganske mild middag.


Hjemmelagde fiskekaker er mye enklere å lage enn det man tror. Det er lettvint å kjøpe med fiskekaker fra butikken, men lager du det selv smaker de mye bedre og du vet faktisk hva de inneholder. Det er en mye høyere andel fisk og ingen rare tilsetningstoffer tilsatt fra fabrikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg