onsdag 27. februar 2019

Lønn sykepleier full ansiennitet

De siste årene har vært preget av myndighetenes krav om moderasjon i lønnsoppgjørene. Da er det som hovedregel små justeringer knyttet til lønn. I tillegg til lønn , regulerer tariffavtalene også bestemmelser om for eksempel arbeidsti ansettelser, ferie, sosiale rettigheter og pensjon.


Hovedtariffavtalen regulerer lønns- og arbeidsvilkår. Særavtaler Sentrale særavtaler er tariffavtaler som omfatter ett eller flere spørsmål som ikke er omhandlet i hovedtariffavtalen.

Dette var det viktigste lønnspolitiske målet vårt i Sykepleierløftet og en viktig milepæl for oss. Det er vanskelig å oppnå høy lønn jobber som ikke er knyttet til _lønnsomhet_ på noen som helst måte. Det visste man da man valgte karrierevei. Som sykepleier kan du jobbe med akutt eller kronisk syke og personer med. Noen sykepleiere velger å ta videreutdanning og spesialisere seg.


Er spesialsykepleier , og i min kommune er det minstelønn etter KS-tariffen. Etter beregning av ansiennitet gis ansatte lønn etter gjeldende.

Trinn – bachelor Gjelder sykepleiere , barnevernspedagoger,. Husk at det kan være lokalt avtalte tillegg du har krav på som ikke kommer frem i de sentrale lønnstabellene. Vi anbefaler at du setter deg inn i hovedtariffavtalen og andre avtaler som gjelder for din arbeidsplass.


Er det forskjell på sykepleieransinitet og hjelpepleieransinintet? Og annen ansinitet? Ja, det er et viktig krav for Fagforbundet at alle skal ha lik lønn for likeverdig arbeid. Vi er imot forskjellsbehandling uansett om begrunnelsen er kjønn eller annet. Det er fortsatt langt igjen til at kvinner og menn har lik lønn for arbeid av lik verdi.


Da kan du blant annet bli jordmor, helsesøster, barnesykepleier, anestesi-, operasjon- eller intensivsykepleier. Du må ha autorisasjon for å jobbe som sykepleier. Et lønnsløft slik at alle sykepleiere med års ansiennitet tjener over 500. Etter tolv år på Lambertseter sykehjem har ansatte i full stilling ei årslønn på 356.


HELTID SOM HJERTESAK: Camilla Karlsen Moseby har brukt mange år på å jobbe seg opp fra en prosent stilling til prosent i dag. Hei Er nyutdanna sykepleier , og er sikker på at jeg får full ansiennitet. Hvor mye vil det utgjøre? Hva synes dere er mye å ha som lønn som sykepleier ?

Utregnet tillegg for ansiennitet. Hjelpepleiere med full ansiennitet tjener bedre enn sykepleiere med års. Må vel skyldes at fagforbundet er flinkere til å forhandle lønn enn.


Som lærling får du uansett ikke full lønn , det var ihvertfall ikke sånn da. Sykepleier , 1 stilling på sykehus (vanlig sengepost). Arbeidstaker har rett til full lønn under sykdom i uker, i tillegg. Ti års ansiennitet.


Lønn som sykepleier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg