tirsdag 19. februar 2019

Sukrin gold

Sjekk det store utvalget kosttilskud smartmat, tights og treningstøy. Se alle varer fra Outlet her! Norges nye favorittmerke! En søtere, rundere og fyldigere smak enn vanlig Sukrin. Hos Gymgrossisten finner du alt til trening til riktige gode priser.


Funksjonell Mat makes it easier to eat healthy.

We offer products for people who want to live healthy without sacrificing flavor. Perfekt til kake og dessert! All the aroma and sweetness of brown sugar – less than calorie per tsp. Does not affect blood sugar or insulin levels – GI 1. Made of erythritol, which is made from glucose extracted from non-GMO corn starch through a natural fermentation.


De gir ulik mengde kalorier og grad av blodsukkerstigning, se tabell under. Unntaket er sukrin (erytritol), som er en sukkeralkohol, men som ikke gir blodsukkerstigning. Sukrin Gold er et gyllent og lekkert Sukrin som har en svært god søtsmak.

Pisk vikingmelk, gresk yoghurt og sukrin gold sammen, hell i en passende beholder og sett i fryseren. Ta den ut og rør rundt for å unngå krystallisering ca. Når den begynner å tykne kan du røre inn tinte (skogs)bær og sette inn i fryseren til isen er helt stivnet (som regel 3–timer). Den har også samme søtningsgrad som. All our products are based on natural ingredients and are developed by us.


Sugar substitutes, best tasting, covering all types of baking. Les tester og omtaler før du kjøper. Glutenfri Laktosefri. Bruksområder: Passer perfekt over bær, frokostblanding, grøt, yoghurt, i kaffe, te, desserter og alle steder du vil ha en rund og fyldig søtsmak. Sukrin er sukkeralkoholen erytritol, som finnes naturlig i blant annet pærer, druer, melon og sopp.


Sukrin og sukker har samme volum, så dl Sukrin tilsvarer gram. Egner seg til godt baking. Skal du piske eggedosis, så pisk litt lenger slik at sukrinet blir oppløst). Sukrin gold er mer lik vanlig sukker i rundhet på smaken, og bakverket blir etter min mening mye bedre. Mao burde du velge sukrin gold.


Når det kommer til karbohydrater mm så er det ikke store forskjellen mellom dem. Sukrin inneholder nærmere ingen kalorier, og gir derfor ikke blodsukkerstigning. Det er tannvennlig, og har i motsetning til andre sukkeralkoholer, ikke lakserende effekt ved normal bruk.

Kjøpes i helsekostforretninger, og er betydelig dyrere enn vanlig sukker. Sukrin tåler oppvarming, og kan derfor også brukes til koking og baking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg