torsdag 21. februar 2019

Hund som markerer overalt

Og ikke annenhver meter. Synes det er en uting med hund som markerer overalt , og synes det er grisete å la de markere på ting som gjerder, lyktestolper, søppelkasser osv. Har avbrutt hunden og sagt nei når jeg har sett han har vurdert å tisse på noe jeg ikke tenker er greit. Og evt sluppet opp og sagt gå tisse når det er ok.


Fordi en voksen hund som har lært renslighet når den var valp simpelten ikke tisser inne.

Løpske tisper i nabolaget, møte med løpske tisper eller kjent lukten av løpeti hatt besøk i huset av dominant eller konkurrerende hund , den besøkende hund har markert i huset etc. Jeg har også en hanhund som markerer overalt. Sist jeg var hos veterinæren gikk han bort til et tidsskriftstativ og markerte det før jeg rakk og reagere Mest irriterende er det når vi går tur - som regel lar jeg ham skvette og gjøre fra seg - når jeg mener at nok er nok så drar jeg inn båndet og lar ham gå midt i veien - det hjelper for oss.


Som er: ikke hunder i sofaen, eller på bordet o. De er vent til og være fang hunder og dermed mener eierene at de fryser hele tiden så det er så stakkarslig synd på de at de må jo få komme opp. I min mening er dette en farlig felle om de ikke dulles med og passes på hele tiden. Innlegg om hund som markerer skrevet av boerboelheidi.

Jeg leser omkring på forskjellige sider og forum at en del er opptatt av når hunden deres begynner å markere, og lette på foten når den tisser. Belly band kan også hjelpe, men hunden skal altså aldri være løs i huset uten at han er under direkte oppsyn til enhver ti dvs aldri forsvinne inn på et annet rom ut av synet i så mye som ett sekund. At det er forskjell på oppførselen hans inne og ute er ganske logisk. Fins det bare èn hund i hjemmet så er hjemmet og huset hundens og han er sjfen selv om at dere har kommandoen. Ute er det litt flere elementer som spiller inn og her er det andre hunder som skiter, markerer osv.


Det fins ikke bare han på utsiden. Hvis hunden har symptomer på for eksempel blærekatarr, kan du forsøke kjemisk kastrasjon. Da setter dyrlegen en chip under hunder , som avgir medisin. Virkningen varer i rundt seks måneder. Full virkning får man først etter 4-uker.


Behandlingen virker på hannhunder, og all kjønnsdrift forsvinner. Adaptil er produkter som inneholder naturlige feromoner som kan bidra til å roe ned redde og usikre hunder. Produktene finnes som halsbån spray og diffuser. I noen tilfeller kan også angstdempende medisiner i en periode hjelpe. Videre følger noen tips for hunder som tisser inne fordi de markerer eller ikke vet bedre.


Blir hunden ivrig og tisser når det kommer gjester, bør du gjøre det til en rutine og lufte hunden godt før gjestene kommer og ha på den bånd slik at du raskt kan ta den ut om den har behov for å skvette litt.

Det samme kan du gjøre om hunden markerer når dere er på besøk hos andre. Rabatten legges til automatisk. Lynrask hjemlevering av hundemat. Bestill på nett - rask levering! Høy kvalitet, tilpasset din hund.


Levert raskt og gratis på døren. Når kun det beste er godt nok! Let adgang til klinikken fra motorvej. MIn hannhund på år markerer over heile huset ! Jeg er så lei av og tørke tiss no att jeg orker han snart ikke mer.


Vi har prøvd sånn hormon sprøyte, det hjalp. Han tisser på lekene til ungene, I SENGA vår, ja over alt Vi får masse tur, siden det er en jakt hund. Hund med mørkebrun urin som markerer innendørs.


Han har ikke bæsjet inne før,. Rykter sier at hanner ikke markerer etter en kastraksjon. De KAN slutte med det, men det er ikke garantert. Det eneste som kan garanteres, er at de ikke får unger. MEN sædcellene lever i rundt dager etter en kastrering, så ops ops!


I de første 10–(7–20) dagene vil det gjerne dryppe ganske rikelig med blo men dette kan variere mye fra hund til hund. Hunder har, som mennesker, forskjellige personlighetstyper. Noen hunder er empatiske, noen har god hukommelse og noen hunder virker bare litt mer intelligente enn andre. Hvis hunden din gjør alt den kan for å gjøre det du sier og følger dine regler, så er det veldig positivt. Om hunden begynner å vokte sitt revir eller andre objekter på alvor, kan store problemer oppstå både i familien og i nabolaget.


En hund som betrakter sofahjørnet som ”sitt” og markerer det med å bjeffe, knurre og kanskje gjøre utfall er ikke noe kjekt å ha i hus, uansett størrelse hund. Spesielt hannhunder, men også tisper rir på hverandre. Dette er ikke en seksuell handling, men er den mest provoserende og kuende handling som kan utvises. Dette skjer også ovenfor mennesker – også eieren.


Dette er en så uvennlig adferd og handling overfor eieren, at den må øyeblikkelig stanses. Da har vi helt tydelig å gjøre … Fortsett å lese Hvorfor rir hunden på andre. Om du ikke har tid til å lufte den noe særlig, er kanskje ikke hund noe godt valg av kjæledyr? Er det en liten hund ? Hør med veterinær, finnes sikkert noen triks i ludo her.


Avlivning er litt drastisk syntes jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg