onsdag 6. februar 2019

Taxfree evenes

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Finn de billigste billettene Til Evenes her. Statistikk har stor verdi for videreutvikling av nettsidene våre. Vi ser på slike informasjonskapsler (cookies) som nødvendige og de samler kun inn informasjon som ikke kan knyttes til deg som enkeltperson.


Tax-Free priser på store kjente merker.

Drikkevarer Søtsaker. Blant passasjerene som stakk innom taxfree -butikken like etter at den hadde åpnet, var to damer fra Øksnes. Betty Pedersen og Karin Nilsen skulle til Krakow på helgetur, og de benyttet anledninga til å kjøpe litt hudpleieprodukter på Evenes. Tax Free har det du måtte trenge av hudpleie.


Hos oss finner du deilige bodylotion som pleier og tar vare på huden. Ansiktskremer til en hver hudtype som normal, tørr, fet eller kombinert hud. Parfyme får deg til å føle deg frisk, sterk, sensuell og kanskje ren?


Derfor er valg av parfyme viktig for å gi deg riktig følelse.

Norges billigste taxfree får du hos airshoppen. Da får du garantert riktige produkter med fra flyplassen. Del en ønskeliste med en venn på farten.


Vi ønsker å gi deg den beste opplevelsen av Avinors nettjenester, og må samle inn informasjon for å få til dette. Hvis du aksepterer bruk av informasjonskapsler gir vi deg personlig tilpasning av innhold og annonser. Tax free selger toll- og avgiftsfrie varer innen parfyme, kosmetikk, alkohol, tobakk og sjokolade.


Du kan handle både på avgang og ved ankomst. Nå kan du forhåndsbestille tax free -varer og hente de ferdig pakket når du ankommer flyplassen. På tax free finner du parfyme til både dame og herre.


Vi har et stort utvalgt av forskjellige parfymer, bodylotion og deosticks med nydelig duft i enten edp eller edt. Populære dufter som Si fra Giorgio Armani og Million fra Paco Rabanne finnes i flere størrelser og varianter. Du får de fleste parfymene i både 50ml og 100ml.


Noen viner er faktisk dyrere på taxfree enn de er på vinmonopolet. Skal du reise i høstferien? Se hvilke viner de bør kjøpe med deg, enten du reiser med fly eller båt.


Reis direkte med Ving fra Evenes , Harstad til noen av våre reisemål. Enklere blir det ikke når man reiser direkte, fra sin lokale flyplass.

Da behøver dere ikke å tenke på tilslutningsfly og lang ventetid mellom flyene. Flyplassen har bussforbindelse til Harsta Narvik og Sortlan det tar rundt minutter å reise til Harstad og minutter til Narvik. På Evenes lufthavn finner du flere gode tilbud når det gjelder shopping og mat. Legg merke til at Duty Free butikken alltid er åpen når det er utenlandsreiser. Dette gjelder ankomst som avgang, så her er det mange muligheter for en god taxfree handel.


I tillegg har vi News Bar der du får kaffe, sandwicher, salater og drikke. Denne uken fyller vi opp Duty Free butikken med varer til dere som skal på tur i neste uke. Italia eller Tyrkia, bamsemums eller seigmenn?


Går du inn på Avinors nettsider finner du de produktene som. Oversikt over Flybussen traseer med detaljert oversikt over holdeplasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg