mandag 25. februar 2019

Superfit sport 5

Superfit sport 5

Kjøp dine favorittmerker til barn på Miinto. Fri frakt ved kjøp over 499. Se vårt store utvalg av dameklær. På Boozt finner du over 6merker.


Superfit sport 5

Laget med Gore-Tex som garanterer å holde føttene tørre. Praktisk design med borrelås. Sertifisert WMS-system. Forlenget hælbeslag for utmerket stabilitet. Skoen lukkes med borrelåsspensler over pløsen.


Mykstoppet, uttagbar innersåle. Syntetforsterket tå og hæl. En liten vevd hempe på hælen. Legg til så mye i voksemonn når du kjøper sko: Sandaler.


Superfit sport 5

Overdelen på disse fritidsskoene er av skinn og på innsiden har de varmende fleecefor samt et GORE-TEX-lag som gjør dem vind- og vanntette. Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Barnskor.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Spare i ny ønskeliste. Du må velge størrelse før du kan legge varen i. Skoen er laget med Gore-Tex-materiale som gjør at skoen tåler vann godt, samtidig som den puster godt og sørger for at føttene dine ikke blir for varme.


Superfit, Sport Blue Green. Detta säkerställer högsta kvalitetsstandard. Deras hållbara skor består av miljövänliga material: Naturliga textilier och läder som är garvade med förnybara råmaterial.


Kostenloser Versand! Stort utvalg av treningstøy. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. The multi-coloured outsole is extremely non-slip and allows a good grip.


Superfit sport 5

The double Velcro closure allows you to get in and out quickly. SUPERFIT Sportovergangssko med GoreTex. En lett og god overgangssko med midcut og en tokomponent såle som tåler å bli lekt med. Sporter en perfekt overgangssko til våren med luftig gore-tex materiale som garanterer å holde føttene tørre. Skoene er fleksible og lette med ekstra plass i tåpartiet.


Yttersålen har non-slip og forlenget hælparti for stabilitet, komfort og støtdemping. Vis i butikk: Gi oss tilbakemelding. Finnes også i fargen rosa. Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg