fredag 15. februar 2019

Fylte pannekaker med skinke

Tips til ulike skinkeretter og måltider for enhver anledning. Proteinpannekakene våre har lavt sukkerinnhold og finnes i forskjellige smaksvarianter. Dette er oppskriften på skikkelige middagspannekaker fylt med spinat og skinke og gratinert med Jarlsberg i stekeovnen (bildet avviker fra oppskriften).


Smakfult og mettende middag, som store og små setter prispå. Fylte pannekaker er perfekt til lørdagskosen, så vel som på mer hektiske hverdager. Varm en teflonpanne på middels varme og smelt litt smør.

Hell i så mye røre at den så vidt dekker bunnen. Drei pannen så røren blir jevnt fordelt over hele bunnen. Snu pannekaken med en stekespade når den har stivnet på overflaten.


Servér pannekakene med salat, ost og skinke - kjempegodt! Pannekaken skal være gulbrun på begge sider. Stek pannekaken på middels varme.


Fordel en stripe med Magerost skinke og fyllet på den ene halvdelen, og la skinkeosten smelte før du legger over den andre halvdelen. Server pannekaken lun med finhakket persille over.

Vi kan gjerne bruke sammalt mel, det gjelder ikke minst hvis vi skal lage middagspannekaker med for eksempel kjøttfyll. Denne gang har vi brukt. Skjær kyllingkjøttet eller skinken i terninger og bland det med grønnsakene. Her finner du oppskriften på grove pannekaker. Serveres nylaget, gjerne med en grønn salat til.


Horn med ost og skinke er en smakfull avveksling til den vanlige skolematen. Bak gjerne dobbel porsjon og legg i fryseren, og ta dem opp etter behov. Grove pannekaker kan fylles med mye godt, prøv denne varianten med blant annet aromasopp, skinke , vårløk og skinkeost på tube. Hele oppskriften finner du her.


Finsnitt purre og surr den myk i litt smør eller olje. Legg fyllet på pannekaken og rull sammen. Legg pannekakene i en smurt form, og varm dem midt i stekeovnen på 2ºC i 5-min. Røde, fylte og deilige pannekaker med skinke og ost på Shrovetide. Rens og hakk løk og hvitløk.


Fres det i smøret sammen med kjøttdeigen. Krydre med salt, pepper og timian. Hell på tomatene og la det småsteke en stund slik at det blir litt fyldig.


Prøv grove pannekaker med ost og skinke til middag eller kveldsmat.

Skikkelig sunt, godt og mettende! Oppskriften gir tre pannekaker per person. Tusen takk for fantastisk oppskrift! Fres grønnsakene i olje i 3-minutter, smak til med salt og pepper og rør inn créme fraîche. Strødde både sesamfrø og revet ost på toppen før steking.


Jeg fylte de med 4-oster blanding, smårettskinke, toscanakrydder, oregano og en dæsj tubeost med skinke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg