torsdag 28. februar 2019

Strikke sokker baby

Enkle og ensfargede eller med morsomme mønster. Vi har sokker for alle barn. Fri frakt når du kjøper for 5kr - Kjøp i dag! Varme og vindtette plagg i fleece.


Klær som gjør hverdagen enklere.

Finn sokker strikke. Sokker med Blonder til Fest og Gøyale Ankelsokker til Hverdag. Veldig bra forklaring, og utrolig søte sokker ! Må kanskje prøve å lage sånne.


Men jeg har et par spørsmål: På trinn nr. Disse søte babysokkene tar kort tid å strikke , selv om du ikke har prøvd å strikke sokker før. Du får en detaljert beskrivelse av hvordan du strikker hælen.

De kan fint strikkes av restegarn du har for hånden, men trenger du å kjøpe garn, holder det med ett nøste. Vårt garn finner du under menyen STRIKK, menypunkt GARN. Oppskriften finner du her. Er du glad i strikke sokker – særlig til barn?


Da kan vi glede deg! For vi kom over boken Sokker fra hele Norge, skrevet av Nina Granlund Sæther. Blant de mange flotte strikkeoppskriftene, falt vi pladask for disse spiralsokkene fra Nordfjord i Sogn og Fjordane. Størrelser: 0-(3-6) 6-mndr.


Ja, så er vi så vidt kommet i gang med en side for babyklær. Vi vil forsøke å oppgradere noen av dukkemønstrene eller deler av dem til babystørrleser. Denne gangen har jeg valgt å strikke et helt nytt sett til baby. Har du alltid hatt lyst til å strikke sokker , men ikke helt vet hvordan du skal starte? Her viser vi deg to ulike metoder.


Med den første metoden (som vises i videoen) får du en sokkeoppskrift der hælen praktisk talt strikker seg selv. Om du bare følger steg for steg i videoen, er vi sikre på at du skal få til å strikke sokker.

Disse babysokkene er veldig enkle å strikke og veldig populære hos dagens mødre. Masse nytt til baby. Denne måten å strikke sokker på lærte jeg for ca år siden av min mor , som igjen hadde lært det av sin mor. Det er av denne grunn jeg skriver gammeldags. Jeg har strikket sokker etter andre teknikker, men vender stadig tilbake til denne metoden, sokken sitter fantastisk godt på foten.


Mønstrene spenner fra helt enkle striper, til blomster, dyr og figurer. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. Rask levering - dagers åpnet kjøp. Jeg designet forskjellige sokker. Det som er typisk for alle disse typene babysokker er at jeg har strikket dem høye på leggen.


Når babysokkene er strikket slik sitter de veldig godt på foten. Jeg bruker som vanlig alltid deilig tynt merino ullgarn til baby når jeg strikker babysokker. Dette gjør at babysokkene blir myke, gode og varme. Jeg har verdens snillest mann, voksne flotte barn,som igjen har gitt meg fantastiske barnebarn.


Lær å strikke med strikkeskolen. Dette er en side både for deg som vil lære å strikke , og for deg som ønsker inspirasjon. Har du forresten sett boken Med hjerte for strikk?


Votter og sokker til baby : Disse blir lett dratt av, faktisk kan selv de helt små på en eller annen mystisk måte sparke av seg sokker. Best å strikke dem ekstra lange. Husk at babyer ikke trenger tommel på vottene sine eller hæler på sokkene – så du kan godt lage sokkevanter.


Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Du kan selvsagt velge hvilket garn og farger du vil - bare pass på strikkefastheten.


Er du en relativt dreven strikker, er det også en smal sak å strikke disse sokkene i voksen størrelse. Har du ti kan du jo strikke et par til kampanjen Sokker som varmer. Vi falt pladask for strikkeoppskriften som lover å gi oss den enkleste sokken i verden.


Endelig skal også vi strikke sokker til søte tottelotter! Kanskje du, eller en heldig person som får boka eller en ferdig sokk i gave, også synes at det er verdens fineste sokk ? Strikkeoppskrift fra Klompelompe. Den enkleste sokken i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg