torsdag 10. mai 2018

Logo quiz norge nivå 5 fasit

Finn laveste nettpris her. Stakk med logo du ikke kjenner? Vi er her for å hjelpe! Det er de samme spørsmålene som går igjen, her er fasiten. Tar forbehold om mulige skrivefeil.


I form velge under din quiz niv eller kategori, og vi vil vise deg det svaret du nsker.

The Secret of Monkey Island encyclopedia. Norsk logo quiz level logo quiz for ipad i logo quiz fasit logo quiz norge level. Logg inn for å følge dette.


Ta testen og se hvor mange logoer du kjenner igjen. Den blå og hvite ramma rundt er nok også med for den er ikke med på de andre logoene. Noen i Norges land må vite dette. Vi har noen der vi kun presenterer en logo og gir deg svaralternativ i tekstform, og som regel er kun et av svarene riktig.


Men den er på ingen måte umulig å løse.

Then go to the next level and guess even more logos ! Logo Quiz Help Level 5. Good luck on getting them all! Megaquiz om alt mellom himmel og jord. Vår desidert lengste quiz ! Hvor mange riktige klarer du?


Hva er egentlig den riktige norske betegnelsen på en spørrekonkurranse? Både det engelske lånordet ‘ quiz ’ og ‘kviss’ er korrekte skrivemåter i følge Språkrådet. Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Middels vanskelig logo quiz. Alle logoer er hentet fra tjenester som er relatert til internett. Norsk tipping Norgesgruppen Netcom Narvesen Ica Hafslund 5. Quiz norge answer level , logos quiz.


The are above the logo. Dette er en geografi quiz med svar.

Vanligvis så bruker en geografiquiz å omhandle lan byer, hovedsteder, sjøer, fjell og landemerker og det gjør denne også. Ha det gøy med denne quizzen og print den gjerne ut og bruk den i alle anledninger. Hvis du ser etter en allmenn quiz med fasit eller en quiz med spørsmål og svar så trenger du ikke lete mer!


Her er ett-hundre quiz spørsmål med svar i kursiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg