onsdag 2. mai 2018

Ultralyd for gravide

Ultralyd for gravide

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her.


Ultralyd for gravide

Og ultralyd undersøkelse fra uke til 35. Målet med undersøkelsen er å bekrefte hvor langt man er kommet i svangerskapet, fastsette termindato, undersøke om det er flere foster og se hvordan utviklingen til fosteret har forløpt. Størst på ultralyd for gravide i Norge Drammen – Bergen – Tromsø. Hos oss blir du møtt av erfarne ultralydspesialister (sonografer) med lang erfaring innen ultralyd.


Sonografene har internasjonalt anerkjent utdannelse på masternivå fra bl. Tromsø ultralyd for gravide tilbyr etterspurte ultralydundersøkelser gjennom hele svangerskapet. Vi har den rette faglige kompetanse norske helsemyndigheter anbefaler gravide som ønsker ultralyd i svangerskapet.


Derfor vil vi med vår kompetanse alltid gjøre en grundig medisinsk vurdering av den lille i magen, i tillegg til flotte bilder. Reflektert lyd fanges opp av en sensor og så bruker datamaskinen ”ekkoet” til å lage bilder. Hva skjer på ultralydundersøkelsen?


Når brukes ultralyd i svangerskapsomsorgen? Mange ønsker gjennom svangerskapet å benytte seg av det private tilbudet som et supplement til rutineundersøkelsen rundt uke 18. Vi er specialister i 3D scanning. Vi udfører 3d scanning af dit barn.


Ultralyd av den gravide livmoren. Vi har mange års erfaring indenfor scanning af fostre. Det er ikke påvist skader hos barn som følge av at det har vært undersøkt med ultralyd som foster, men ultralyd er en medisinsk undersøkelse og det advares mot unødig bruk. Den blir utført av jordmor med videreutdanning i ultralyddiagnostikk.


Du kan ha med deg din partner eller annen ledsager. På første kontroll sendes det henvisning til ultralyd. Alle gravide vil også få tilbud om tester for hepatitt B, hiv og syfilis.


Ultralyd for gravide

Dersom den gravide er risikoutsatt for hepatitt B-smitte under graviditeten (f.eks. gjennom å ta stoff med sprøyter) anbefales flere tester under svangerskapet (helsedir.no). Ved 3D ultralyd kan man se på overflaten av fosteret, for eksempel ansikt, hender og bein. Den gravide livmoren er ideell for ultralydundersøkelse fordi fostervannet i livmorhulen gir utmerkede betingelser for overføring av lydbølger til fosteret og morkaken. Kan gi foreldre mulighet til tidlig tilknytning til barnet. Kort ventetid for å slippe til hos vår ultralydjordmor Bergen!


For å kunne vurdere fosteret best mulig, er det viktig med lang erfaring innen ultralyddiagnostikk. Vi har utdannelse fra Nasjonalt senter for fostermedisin ved NTNU i Trondheim. D ultralyd gjør at man kan se bredde, høyde og dybde i bildet, slik det tilsvarer hva våre øyne kan se i det virkelige liv.


Ultralyd for gravide

Husk at denne undersøkelsen ikke erstatter rutineundersøkelse i uke 18. Instrumentet som brukes ved slik 3D- ultralyd føres utvendig over magen. I begynnelsen var undersøkelsen forbeholdt kvinner med økt risiko i svangerskapet. Undersøkelsen utføres av legespesialist (gynekolog) for en optimal og sikker opplevelse.


Merk at andre medisinsk begrunnede undersøkelser gjøres i separat konsultasjon. Mange gravide uttrykker at graviditeten blir mer virkelig etter å ha sett barnet i 3 og den emosjonelle tilknytningen til barnet blir ofte forsterket (både for den gravide og partneren). Hvis du ønsker det, kan du også få opplyst kjønn på barnet.


Stadig flere gravide tar ultralyd ved privatklinikk før rutineultralydundersøkelsen i uke 18.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg