torsdag 24. mai 2018

Jobb på gran canaria

Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Alltid gode tilbud. Fantastiske tilbud på storbyferie. Din reise begynner her. Unngå å betale for mye til Gran Canaria.

Tusenvis av billige reiser på FINN. Finn din drømmejobb i dag. Klimaet på Gran Canaria blir ofte beskrevet som et av det beste i verden og det beste været på Gran Canaria finner du helt sør på øya der som Playa del Ingles, Puerto Rico og.


Politiet og arbeidstilsynet har inspisert over 1selskap sør på Gran Canaria. Denne siden formidler i hovedsak stillinger innenfor salg på Gran Canaria i Spania. Det er norsk skole i Arguineguin som naturligvis har behov for norske lærere.


Jobb på Gran Canaria. Vi har skrevet egen artikkel om skolen her. Bli telefonselger på Gran Canaria.

Welcome to our page on finding jobs and work on the lovely Canary Island of Gran Canaria (Islas Canarias) which is part of Spain. Lokalene rommer også en hensiktsmessig og god kontoravdeling i andre etasje. For de fleste skandinaver på Gran Canaria er politistasjonen til Policia Nacional i San Fernando sør på Gran Canaria (i Maspalomas-området), og utlendingskontoret i Las Palmas mest aktuelle. Personlig oppmøte kreves.


Der leverer du en søknad sammen med kopier av pass eller nasjonalt ID-kort og to passfoto. I Norge dekker Samskip de fleste havner og områder av betydning, med egne containere, skip og terminaler langs hele kysten. Vårt hovedkontor i Norge ligger på Lysaker, rett utenfor Oslo, men hele Norge blir din arbeidsplass.


Ansvarsområder vil hovedsakelig være: Planlegge og avholde kundemøter og salgsaktiviteter. Canaria neste sommer, og vi er spente begge to på hvordan dette vil gå. Hvordan søke på jobber der når vi ikke snakker eller forstår et ord spansk? Jeg er ferdig utdannet allmennlærer neste år, og håpet er jo å få arbeid på den noske skolen, men tror jeg må se langt etter.


Tar du din taushetsplikt på alvor? Kan du motarbeide sladder og baksnakkelse, som fort oppstår i små miljøer? Vet du med deg selv at du ikke har rusproblemer, og vil klare å gjøre en fullgod jobb med de fristelser som til enhver tid ligger i et turistmiljø? Er du et positivt innslag i det sosiale og faglige miljøet på din arbeidsplass? Et kirkelig, sosialt og kulturelt møtested for nordmenn i alle aldre på Gran Canaria.


Der finner du norskinspirerte steder som Hurtigruta, Sosialkontoret og Naboen pub - også med norsktalende betjening - under kallenavnet Lysløypa. Flere hundre personer er evakuert på grunn av en skogbrann ved byen Tejeda på Gran Canaria.

Stilling er besatt! Vi søker norske og svenske selgere til vårt call senter på Gran Canaria ? Send oss en søknad om du har erfaring fra telefonsalg. Er du sykepleier og har lyst til å jobbe på GRAN CANARIA en periode?


BHR adm SEKSJON FOR BEHANDLINGSREISER HAR LEDIGE ENGASJEMENTSSTILLINGER som sykepleier ved Valle Marina Helsesenter på Gran Canaria. Valle Marina er behandlingssted for norske og svenske pasienter med psoriasis som er på ukers klimabehandling. Vi selger ikke bare reiser – vi selger forventninger, opplevelser og minner. Vår visjon er å gi kundene våre de beste ukene i året. På samme måte vil vi ta vare på medarbeiderne våre og sørge for at du får de beste årene i ditt liv.


VGhadde tirsdag en tur for å finne ut hvordan urinnvånerne på Gran Canaria levde (Mundo Aborigen). Underveis løste de oppgaver innenfor historie og spansk. De måtte løse forskjellige oppgaver, blant annet for å slippe ut av fengselet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg