torsdag 3. mai 2018

Bestille kake harstad

Bestill drømmeferien med Agoda. Hos oss har vi alltid et godt utvalg i ferske, nystekte bakervarer. Ferske godsaker som prinsessekaker, hvetestenger, wienerstenger og wienerringer til enhver anledning.


Vi tilstreber å kunne tilby de mest smakfulle og ferske brød og kaker til befolkningen i Namdalen og i store deler av Trøndelag. I våre utsalg vi du finne kransekakestenger, nøttestenger, Franske Makroner, Sarah Bernhard og knekk- kaker.

Vi har også glutenfrie brø rundstykker og rullekaker. På bestilling lager vi glutenfrie marsipan eller bløtkaker i flere forskjellige størrelser. Husk å bestille noen dager i forveien.


Vi lager også bilder til å ha på kaker. Info om allergener. Her ser du et utvalg av våre kaker -på bildet til venstre, Konditor Atle. Få levert på døren eller hent selv.


Kakebestilling har aldri vært enklere!

Her kan du bestille , endre og finne informasjon om dette. Skattemelding (selvangivelse). Hvis du skal på et skattekontor, må du bestille time på forhånd.


I løpet av 60-tallet ble det mer og mer vanlig med brødlevering til de lokale kjøpmennene. Skreddersy en kake med personlig tekst og bilde. Hvis du ønsker kan kaken skreddersys etter dine ønsker, for på Kakemakeren. Gjelder bløtkake, barsipankake, fotballbane-sjokoladekake og sjokoladekake). Det er ikke billig å bestille en kake , som vi alle vet.


Stort utvalg av hotell i Harstad. Likevel liker dem å ta deg godt betalt. Resultatet på bestilte kaker er veldig varierende og det skuffer. De har uheldigvis monopol i Harstad (etter det jeg vet), så da kan de gjøre hva de vil. Fyll inn feltene i skjemaet og trykk på send.


Du kan gjerne bestille flere kaker samtidig. Kakestørrelser fra og oppover, inkluderer en fatpant på kr. Dette får du refundert hvis du leverer fatet.

Også kjent som bakeriet som baker Byens Beste brød og Norsk Kornbrø samt kaker til spesielle anledninger. Våre kaker lages på den gode gamle måten med de beste råvarer og selvfølgelig ekte fløte. Har du ønske om en spesiell kake eller bryllupskake, ta kontakt med oss. Lag din egen, eller bestill en ferdig kake.


Et perfekt selskap starter med en perfekt kake. Vi tar oss av bakingen, så du kan konsentrere deg om å nyte den store dagen. Våre bakerier har et stort utvalg av fristende bakervarer.


Du finner oss i Oslo, Bærum, Drammen, Strømmen og Hønefoss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg