tirsdag 29. mai 2018

Utforskeren barnehage

Utforskeren barnehage A. Uteområdet er variert og det er lett tilgang til. Vi har faglig høyt miljø der barna settes først. Vi har en mangfoldig personalgruppe i alder, kjønn, utdanning og erfaring. Finn barnehage i Oslo. Lyst til å besøke en av barnehagene før du søker om plass?


Barnehage og barnepark. Listen over godkjenninger finner du her eller på vilbli. Dersom det er oppgitt et opplæringskontor, kan du ta kontakt med dette. Hvert barnehageår har vi et felles prosjekt. Prosjektet skaper samhold og fellesskapsfølelse blant barn og ansatte.


Hovedområdet dreier seg om å utvikle historisk oversikt og innsikt, og å undersøke og drøfte hvordan mennesker og samfunn har forandret seg gjennom tidene. I vår barnehage blir alle barn sett og interesser ivaretatt! Fokusområdene våre er språkstimulering og medvirkning. Forming er også en stor del av vår hverdag.


Tørtberg Kanvas- barnehage er barnehagen i Frognerparken. Før du kan få lærekontrakt med en bedrift, må bedriften være godkjent for ditt fag. Vi har barn i alderen 1-år, fordelt på avdelinger. Nederste har barn i alderen 3-år.


Midterste har barn i alderen 1-år. Trygghet og tilknytning til fellesskapet i barnehagen er viktig i vårt arbeid til barnas beste. Prismen Kanvas- barnehage er en liten barnehage og et trygt og godt sted med lek og læring, medvirkning, glede og engasjement, der vi voksne er lyttende til barnas innspill, tanker og refleksjoner, og støtter dem i sin videre utvikling og læring. Livsglede og mestring er.


Inne har vi avdelinger, en avdeling for 3-år, en for åringer, samt avdeling for åringene. Gruppen holdt en spennende samlingsstund med 3-4-åringer, med mange sanger og fortellingen om Geitekillingen som kunne telle til ti. Våkleivbrotet Kanvas- barnehage er en basebarnehage med plass til barn i alderen 1-år. Vi har en småbarnsbase med plass til barn under tre år og en storebarnsbase med plass til barn over tre år.


For Stinaløkka Kanvas- barnehage betyr det alle hver dag skal gå fult og helt inn i arbeidet for å skape en best mulig hverdag for alle barn, foreldre og ansatte i barnehagen. Vi setter barna i fokus, men også foreldre, da vi vet hva viktigheten av et godt foreldresamarbeid har å si for barnas hverdag. Hos oss gir engasjerte voksne barna gode muligheter for lek og læring, og barna er aktive deltakere og medvirkende i sin egen læringsprosess. Myrane Kanvas- barnehage ligger i Kleppestø på Askøy.


Utforskeren barnehage

Vi har en usjenert tomt og et stort uteområde med lekeplass og egen stor innholdsrik skogslekeplass. Samfunnsøkonom om KDs forslag: – Håper det er et arbeidsuhell 29. Kjenndalslia Kanvas- barnehage skal være et trygt sted og en god læringsarena for barn, der alle blir sett og inkludert.


Vi bruker nærmiljøet vårt aktivt til turer og aktiviteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg